Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Αθήνα ο Σπανούλης για τη γέννηση του 5ου παιδιού του!

Στην Αθήνα ο Σπανούλης για τη γέννηση του 5ου παιδιού του!
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:54

Στην Αθήνα επιστρέφει ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, καθώς η σύζυγός του, Ολυμπιά Χοψονίδου, την Δευτέρα θα φέρει στον κόσμο το πέμπτο τους παιδί.

Η οικογένεια του «ερυθρόλευκου» ηγέτη θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, καθώς τις επόμενες ώρες θα προστεθεί ένα ακόμα μέλος! Το πέμπτο παιδί του Σπανούλη θα είναι κοριτσάκι και ο άσος του Θρύλου θα έχει πλέον τρία αγόρια και δύο κορίτσια!

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, στον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον τελικό του «2ου Διεθνούς τουρνουά Κρήτης» θα παραταχθεί χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος επίσης βρίσκεται στην Αθήνα. Ο εκ των αρχηγών του Θρύλου νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και αποφασίστηκε να μην ταξιδέψει στο Ηράκλειο.

Διαβάστε επίσης

Πρόβλημα με Παπανικολάου

Πρόβλημα με Παπανικολάου

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην αριστερή του ποδοκνημική και έτσι έμεινε εκτός από την προπόνηση, καθώς και από τον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ- Την Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική

Δεύτερη νίκη και πρωτιά για Ολυμπιακό

Δεύτερη νίκη και πρωτιά για Ολυμπιακό

Το 2/2 έκανε η γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του Ολυμπιακού στο τουρνουά της Ιταλίας, κερδίζοντας και τη Νάπολι με 65-49 και έτσι κατέκτησε το τουρνουά της Ραγκούσας.