Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίπλα στην ομάδα ο Κουντούρης

Δίπλα στην ομάδα ο Κουντούρης
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 - 09:24

Στην πρώτη της ευρωπαϊκή μάχη ρίχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε με 69-50 της Γκορζόφ στο ΔΑΚ Γλυφάδας στην πρεμιέρα του Eurocup.

Δίπλα στις παίκτριες της ομάδας βρέθηκε ο Μιχάλης Κουντούρης, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Θρύλου να στηρίζει την ομάδα, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι βρίσκεται πάντα κοντά στα τμήματα των «ερυθρόλευκων».

Ο Μιχάλης Κουντούρης, είδε την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη να παίζει κατά διαστήματα πολύ ωραίο μπάσκετ, φτάνοντας στη νίκη, ξεκινώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη διοργάνωση.

Μαζί του στο γήπεδο βρέθηκαν οι Γιώργος Λεριώτης και ο γενικός αρχηγός του Ερασιτέχνη, Γιάννης Δαλέζιος, παρακολουθώντας την άνετη επικράτηση των γυναικών του Θρύλου κόντρα στις Πολωνές.

Διαβάστε επίσης

Οριστικά εκτός με Μπασκόνια ο Ρόμπερτς

Οριστικά εκτός με Μπασκόνια ο Ρόμπερτς

Ο Αμερικανός άσος δεν προπονήθηκε ούτε τη σημερινή ημέρα, Τετάρτη κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, έκανε ατομικό πρόγραμμα και έτσι δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για την αναμέτρηση με τους Βάσκους.

«Ότι είχαμε σχεδιάσει το κάναμε ακριβώς»

«Ότι είχαμε σχεδιάσει το κάναμε ακριβώς»

Η Όλγα Χατζηνικολάου, σε δηλώσεις της μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Γκορζόβ, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έκανε το παιχνίδι να φανεί εύκολο ενώ ήταν ένα αρκετά δυνατό ματς.

«Να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

«Να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Η Στέλλα Καλτσίδου, στις δηλώσεις της μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Γκορζόβ για την πρεμιέρα του Eurocup, τόνισε ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει εκείνη και η ομάδα της να δίνει τον καλύτερό της εαυτό της σε κάθε παιχνίδι.