Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμος για την πρεμιέρα ο Ολυμπιακός (pics & vid)

Πανέτοιμος για την πρεμιέρα ο Ολυμπιακός (pics & vid)
Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 - 21:05

Την Μπασκόνια αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (21:00), στην πρεμιέρα του στην φετινή Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης την τελευταία τους προπόνηση στην Κρήτη, στο γήπεδο «Δύο Αοράκια», όπου θα γίνει η αναμέτρηση με τους Βάσκους.

Έτσι ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η προετοιμασία της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλο, με την ΚΑΕ να δημοσιεύει μάλιστα και βίντεο από μέρος του σημερινού προγράμματος.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε και μερικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

«Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού»

«Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού»

Ο Κώστας Μίσσας, αναφέρθηκε στη νίκη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού κόντρα στη Γκορζόβ, και τόνισε ότι υπάρχει ακόμα μεγάλο περιθώριο για βελτίωση από τις «ερυθρόλευκες».

«Να τους βάλουμε στον δικό μας ρυθμό»

«Να τους βάλουμε στον δικό μας ρυθμό»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος, αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός, στην αναμέτρηση κόντρα στη Μπασκόνια για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

«Μας ξύπνησε η ήττα»

«Μας ξύπνησε η ήττα»

Ο Κιμ Τιλί σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης κόντρα στη Μπασκόνια, τόνισε ότι η ήττα στο ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, αφύπνισε εκείνον και τους συμπαίκτες του ενόψει της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας.