Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα παίξουμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον»

«Θα παίξουμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον»
Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 - 21:23

Ο Ολυμπιακός παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ πήρε τη νίκη με 69-50 κόντρα στη Γκορζόβ, για την πρώτη αγωνιστική του Eurocup, και έτσι ξεκίνησε δυναμικά το φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η προπονήτρια του Θρύλου, Ελένη Καπογιάννη, τόνισε στις δηλώσεις της ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει ακόμα καλύτερο μπάσκετ με το πέρασμα του χρόνου.

«Ξεκινήσαμε τη σεζόν στο EuroCup με νίκη. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίζουμε ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια. Αυτό θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν. Τώρα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη και ελπίζω ότι θα παίξουμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον», τόνισε στις δηλώσεις της η έμπειρη κόουτς στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, osfp.gr.

Διαβάστε επίσης

«Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού»

«Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού»

Ο Κώστας Μίσσας, αναφέρθηκε στη νίκη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού κόντρα στη Γκορζόβ, και τόνισε ότι υπάρχει ακόμα μεγάλο περιθώριο για βελτίωση από τις «ερυθρόλευκες».

«Αυτός είναι ο νέος Ολυμπιακός»

«Αυτός είναι ο νέος Ολυμπιακός»

Βίντεο με το οποίο παρουσιάζει τον Ολυμπιακό της φετινής σεζόν, δημοσίευσε η Μπασκόνια μέσω του λογαριασμού της ομάδας στο Twitter.

«Να τους βάλουμε στον δικό μας ρυθμό»

«Να τους βάλουμε στον δικό μας ρυθμό»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος, αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός, στην αναμέτρηση κόντρα στη Μπασκόνια για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.