Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

«Να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό»
Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 - 23:32

Η Στέλλα Καλτσίδου, στις δηλώσεις της μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Γκορζόβ για την πρεμιέρα του Eurocup, τόνισε ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει εκείνη και η ομάδα της να δίνει τον καλύτερό της εαυτό της σε κάθε παιχνίδι.

«Από αυτό το παιχνίδι κρατάμε τα θετικά, το θετικό αποτέλεσμα και θέλουμε να διορθωθούμε και να βελτιωθούμε όσο γίνεται περισσότερο και πιο γρήγορα γιατί το επόμενο παιχνίδι είναι ακόμα πιο δύσκολο. Η εμπειρία υπάρχει σίγουρα, όταν έχεις ξεκινήσει πέρυσι πρώτη χρονιά στην Ευρώπη, οπωσδήποτε έχεις μάθει, έχεις δει. Πάθαμε και μάθαμε νομίζω τώρα, από εκεί και πέρα το καλύτερο σημαίνει να το αποδείξουμε στο γήπεδο.

Σίγουρα ξέρουμε πλέον τι πάμε να αντιμετωπίσουμε δεν υπάρχει έκπληξη, το επίπεδο είναι πολύ διαφορετικό, και πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα ξεχωριστά, να βελτιωνόμαστε και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι και καλό και κακό το ότι δεν έχουμε ανταγωνισμό στην Ελλάδα.

Κακό γιατί, σίγουρα δεν υπάρχει αυτή η ένταση στα παιχνίδια που να σε κάνει να προετοιμάζεσαι ακόμα πιο καλά για την Ευρώπη, θεωρώ όμως ότι είναι και καλό γιατί έχουμε τη δυνατότητα ίσως να ξεκουραστούμε παραπάνω. Για εμάς κάθε προπόνηση που κάνουμε είναι 100% οπότε είναι σαν να παίζουμε παιχνίδι όταν παίζουμε διπλό στην προπόνηση και νομίζω ότι αυτό μας βοηθάει πολύ».

Διαβάστε επίσης

«Ότι είχαμε σχεδιάσει το κάναμε ακριβώς»

«Ότι είχαμε σχεδιάσει το κάναμε ακριβώς»

Η Όλγα Χατζηνικολάου, σε δηλώσεις της μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Γκορζόβ, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έκανε το παιχνίδι να φανεί εύκολο ενώ ήταν ένα αρκετά δυνατό ματς.

Δίπλα στην ομάδα ο Κουντούρης

Δίπλα στην ομάδα ο Κουντούρης

Ο πρόεδρος Ερασιτέχνη του Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης βρέθηκε στο ΔΑΚ Γλυφάδας, στηρίζοντας την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου στον αγώνα με την Γκορζόφ για την πρεμιέρα του Eurocup.

Επισκέφτηκε τους πρώην συμπαίκτες του ο Τιλί

Επισκέφτηκε τους πρώην συμπαίκτες του ο Τιλί

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπασκόνια το βράδυ της Πέμπτης στην Κρήτη, με τον Κιμ Τιλί να μην ξεχνάει τους πρώην συμπαίκτες του, τους οποίους επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν.

«Αυτός είναι ο νέος Ολυμπιακός»

«Αυτός είναι ο νέος Ολυμπιακός»

Βίντεο με το οποίο παρουσιάζει τον Ολυμπιακό της φετινής σεζόν, δημοσίευσε η Μπασκόνια μέσω του λογαριασμού της ομάδας στο Twitter.