Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφασισμένος για τη νίκη ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένος για τη νίκη ο Ολυμπιακός
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 - 14:06

Αποφασισμένος να αφήσει πίσω του τους τραυματισμούς και τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης στις 21:00 στην Κρήτη την Μπασκόνια. Live από το gavros.gr/NS2

Ο Θρύλος θέλει πάση θυσία να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του για την Euroleague, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει τα «Δύο Αοράκια» (θα αγωνιστεί σε αυτό το γήπεδο λόγω τιμωρίας από την περσινή σεζόν).

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αντιμετωπίζει σε ακόμη ένα ματς πολλά και μεγάλα προβλήματα, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα, τον Μπράιαν Ρόμπερτς, δεν προπονήθηκε την Τετάρτη, καθώς και τον Νίκο Αρσενόπουλο.

Ωστόσο, άπαντες στο «ερυθρόλευκοι» στρατόπεδο είναι πανέτοιμοι να αγωνιστούν και για τους απόντες και να πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια της διοργάνωσης, αλλά κυρίως για τη ψυχολογία της ομάδας.

Οι Βάσκοι διαθέτουν πολύ καλή ομάδα, θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, όμως ο Θρύλος ακόμη και χωρίς βασικούς παίκτες έχει δείξει τι είναι διατεθειμένος να κάνει, ειδικά όταν έχουν προηγηθεί αρνητικά αποτελέσματα, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει και την Πέμπτη, δηλαδή οι «ερυθρόλευκοι να βγάλουν αντίδραση και να δαγκώνουν στο παρκέ.

Διαβάστε επίσης

Έδειξε τα... δόντια του με το καλημέρα!

Έδειξε τα... δόντια του με το καλημέρα!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, έδειξε οτι φέτος είναι για μεγάλα πράγματα επικρατώντας άνετα της Γκορζόβ με 69-50 ξεκινώντας με το... δεξί τις υποχρεώσεις του στη φετινή διοργάνωση του Eurocup.