Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη»

«Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη»
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 - 23:47

Ο Δημήτρης Αγραβάνης ήταν εξαιρετικός στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια και βοήθησε τον Θρύλο να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη φετινή Ευρωλίγκα.

Ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι δουλεύει σκληρά για να καταφέρει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν στον αγώνα με την ισπανική ομάδα και πρόσθεσε ότι μετά την επιστροφή των τραυματιών ο Ολυμπιακός θα γίνει ακόμα καλύτερος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν δεν παίζω σε ένα τέτοιο ματς, πραγματικά σου δίνει τρομερό κίνητρο για το επόμενο, ειδικά σήμερα με τον τραυματισμό του Κιμ. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό. Είχα τεράστιο κίνητρο, προσπάθησα να το δείξω στο παρκέ. Απλά κάναμε την πρώτη μας νίκη και συνεχίζουμε. Στο προηγούμενο ματς δεχθήκαμε εύκολους πόντους από τα ριμπάουντ. Είχαμε στόχο σε αυτό το ματς να έχουμε διάθεση για τα ριμπάουντ. Τα 16 επιθετικά είναι μεγάλο νούμερο. Είχαμε διάθεση».

Για το αν η ήττα από τον Παναθηναϊκό έδωσε επιπλέον κίνητρο στον ίδιο και στους συμπαίκτες του: «Και στο παρελθόν όταν είχαμε μεγάλες απουσίες και κακά αποτελέσματα συσπειρωνόμασταν και παίζαμε πιο δυνατά. Αυτό κάναμε πάλι. Μπορεί να κάναμε λάθη, αλλά δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε».

Για το rotation του Ολυμπιακού: «Δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζουν 12. Σήμερα ήμασταν 11. Έτσι είναι στις μεγάλες ομάδες. Πρέπει να μένεις σε φόρμα και να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού: «Είναι και η φιλοσοφία του προπονητή. Προσπαθούμε να πάρουμε τα πιο σωστά σουτ. Στα κρίσιμα θα χρειαστούμε μεγάλες ενέργειες, όπως αυτή του Παπανικολάου. Προσπαθούμε να κάνουμε όσο πιο σωστά πράγματα μπορούμε στο γήπεδο».

Για τη δύσκολη συνέχεια: «Όλα τα παιδιά έχουν αφομοιώσει και αρκετά πράγματα από τον προπονητή. Είχαμε κακό ξεκίνημα με τον Παναθηναϊκό. Τα επόμενα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε θα έρθουν και οι τραυματίες και ελπίζουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

Για το νέο συμβόλαιό του: «Το έχω πει και άλλες φορές. Η εμπιστοσύνη που μου δίνουν οι πρόεδροι είναι τρομερή. Προσπαθώ να ανταποδώσω, αλλά δεν με γεμίζει καθόλου άγχος. Προσπαθώ να δουλεύω όσο καλύτερα μπορώ. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

Διαβάστε επίσης

MVP ο Παπανικολάου (pic)

MVP ο Παπανικολάου (pic)

Ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ αναδείχθηκε με το σπαθί του MVP στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια.

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπασκόνια με 75-64 και εκεί όπου δεν υπάρχουν non-call, έδειξε πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

«Ήμασταν πολύ καλοί»

«Ήμασταν πολύ καλοί»

Ο Μίλαν Τόμιτς, μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Κρήτη κόντρα στη Μπασκόνια, και τόνισε ότι τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ των «ερυθρολεύκων» ήταν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στο ματς.

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για τον Τόμπσον

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για τον Τόμπσον

Ο Αμερικανός στον αγώνα με την Μπασκόνια πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην Ευρωλίγκα – Εξαιρετικός ο 26χρονος, ο οποίος είχε 8 πόντους και 7 ριμπάουντ.