Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

MVP ο Παπανικολάου (pic)

MVP ο Παπανικολάου (pic)
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 - 00:03

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν εντυπωσιακός στον αγώνα με την Μπασκόνια και αναδείχθηκε με το σπαθί του MVP της αναμέτρησης.

Στον αγώνα με την ισπανική ομάδα, ο φόργουορντ του Θρύλου αγωνίστηκε για 19:19 λεπτά, στα οποία είχε 11 πόντους με 2/3 τρίποντα, 5/8 βολές, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα!

Ο «Παπ» επέστρεψε στις υψηλές πτήσεις και πλέον άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο περιμένουν ανάλογη συνέχεια.

Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ:

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπασκόνια με 75-64 και εκεί όπου δεν υπάρχουν non-call, έδειξε πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

«Βγάλαμε αντίδραση»

«Βγάλαμε αντίδραση»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε μετά το τέλος του ματς με την Μπασκόνια και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση και πλέον πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

«Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη»

«Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν στο παιχνίδι με την Μπασκόνια και τόνισε ότι δουλεύει σκληρά για να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι πρόεδροι.

«Ήμασταν πολύ καλοί»

«Ήμασταν πολύ καλοί»

Ο Μίλαν Τόμιτς, μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Κρήτη κόντρα στη Μπασκόνια, και τόνισε ότι τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ των «ερυθρολεύκων» ήταν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στο ματς.