Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αυτό σημαίνει να είσαι καλή ομάδα»

«Αυτό σημαίνει να είσαι καλή ομάδα»
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 - 13:35

Χωρίς τους Σπανούλη και Ρόμπερτς αγωνίστηκε χθες ο Ολυμπιακός, ενώ σε αυτούς προστέθηκε και ο Κιμ Τιλί. Ο Ολυμπιακός, πάντως, κατάφερε να επικρατήσει της Μπασκόνια, με τον «ερυθρόλευκο» παίκτη να σημειώνει πως έτσι ξεπερνούν τα προβλήματα οι μεγάλοι σύλλογοι.

«Αυτό σημαίνει να είσαι καλή ομάδα. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, υπήρχε και το ξαφνικό την τελευταία στιγμή του Τιλί εκτός των Σπανούλη και Ρόμπερτς. Αλλά αυτό είναι η γεμάτη και ολοκληρωμένη ομάδα. Υπάρχουν παίκτες που βγήκαν μπροστά και πήραν τις προσπάθειες για να έρθει τελικά η νίκη για τον Ολυμπιακό», ανέφερε ο παίκτης, που σημείωσε σχετικά με τον παράγοντα που έκρινε την αναμέτρηση.

«Το κλειδί είναι η άμυνα. Όταν παίζεις καλή άμυνα και δεν επιτρέπεις στους καλούς παίκτες να σκοράρουν, βρίσκεις ρυθμό. Εμείς είχαμε σε κάποια σημεία έλλειψη επικοινωνίας στην άμυνα και τους επιτρέψαμε να μειώσουν, αλλά συγκεντρωθήκαμε και κάναμε την δουλειά μας».

Τέλος, αναφέρθηκε στον κόσμο του Θρύλου που κατέκλυσε τα γήπεδο. «Ήταν όμορφη η ατμόσφαιρα. Όλοι ξέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει, με την καλή έννοια, τρελούς οπαδούς σε όλη την Ελλάδα. Είναι πάντα καλύτερο να έχεις υποστήριξη από το να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε».

Διαβάστε επίσης