Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Τιλί

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Τιλί
Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 - 10:32

Ο Κιμ Τιλί στην προθέρμανση του παιχνιδιού με την Μπασκόνια ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Θρύλο στον αγώνα με την ισπανική ομάδα.

Την Παρασκευή ο Γάλλος φόργουορντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, η οποία ανέδειξε απόσπαση του τένοντα μακρού προσαγωγού από την έκφυσή του.

Ο τραυματισμός του 29χρονου άσου είναι πολύ σοβαρός και χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γάλλου στα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα και πλέον καλείται να βρει τρόπο να καλύψει το κενό του.

Διαβάστε επίσης

Τι γίνεται τώρα στο «4»

Τι γίνεται τώρα στο «4»

Το gavros.gr αναλύει την επόμενη μέρα στο θέμα του Κιμ Τιλί και τι μπορεί να συμβεί αναφορικά με την προσθήκη (ή και όχι) παίκτη στο ρόστερ.

Μην τις λυπηθείτε!

Μην τις λυπηθείτε!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου το μεσημέρι του Σαββάτου (12:00) θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, για την 1η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

«Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη»

«Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη»

Ο Κιμ Τιλί με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα υποστήριξης και τόνισε ότι σύντομα θα επιστρέψει και πάλι στα παρκέ.