Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην τις λυπηθείτε!

Μην τις λυπηθείτε!
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 - 22:00

Πανέτοιμη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου, η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου (12:00) θα αντιμετωπίσει τις «πράσινες» στο «Π. Γιαννακόπουλος», για την 1η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» θα τα δώσουν όλα για να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα και μάλιστα αν τα καταφέρουν, τότε θα πετύχουν την 31η σερί νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στα ομαδικά αθλήματα του Ερασιτέχνη!

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια και ο Ολυμπιακός είναι κλάσεις ανώτερος από τις «πράσινες», οι οποίες θα περάσουν πολύ δύσκολα στην αυριανή αναμέτρηση.

Στον αγώνα του Σαββάτου, πάντως, δεν θα αγωνιστεί η Εβίνα Μάλτση, η οποία τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Νίκη Λευκάδας για το Κύπελλο.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά, Ανθή Μπαλτά, Στέλλα Καλτσίδου.

Διαβάστε επίσης

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Τιλί

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Τιλί

Ο Γάλλος φόργουορντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ανέδειξε απόσπαση του τένοντα μακρού προσαγωγού από την έκφυσή του.

Τι γίνεται τώρα στο «4»

Τι γίνεται τώρα στο «4»

Το gavros.gr αναλύει την επόμενη μέρα στο θέμα του Κιμ Τιλί και τι μπορεί να συμβεί αναφορικά με την προσθήκη (ή και όχι) παίκτη στο ρόστερ.

«Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη»

«Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη»

Ο Κιμ Τιλί με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα υποστήριξης και τόνισε ότι σύντομα θα επιστρέψει και πάλι στα παρκέ.

«Εχουμε πολύ καλή ψυχολογία»

«Εχουμε πολύ καλή ψυχολογία»

Η Αφροδίτη Κοσμά μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό και επισήμανε ότι οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη στο νέο πρωτάθλημα.