Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στόχος η νίκη με καλή εμφάνιση»

«Στόχος η νίκη με καλή εμφάνιση»
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 - 21:08

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου μετράει αντίστροφα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Π. Γιαννακόπουλος», για την 1η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.

Η Ελένη Καπογιάννη μίλησε για την αναμέτρηση με τις «πράσινες» και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει με νίκη το νέο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι περιμένει από τις παίκτριές της να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος και θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα. Ο στόχος μας είναι η νίκη και η καλή εμφάνιση, ειδικότερα κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο».

Διαβάστε επίσης

«Εχουμε πολύ καλή ψυχολογία»

«Εχουμε πολύ καλή ψυχολογία»

Η Αφροδίτη Κοσμά μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό και επισήμανε ότι οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη στο νέο πρωτάθλημα.

«Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη»

«Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη»

Ο Κιμ Τιλί με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα υποστήριξης και τόνισε ότι σύντομα θα επιστρέψει και πάλι στα παρκέ.

Αγραβάναρος!

Αγραβάναρος!

Από τους καλύτερους παίκτες του χθεσινού Ολυμπιακού ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος δείχνει πως χρονιά με τη χρονιά, παίρνει αυτά που πρέπει να πάρει.