Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εχουμε πολύ καλή ψυχολογία»

«Εχουμε πολύ καλή ψυχολογία»
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 - 21:24

Με τη ψυχολογία στα ύψη θα παραταχθεί η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, για την πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ Γυναικών. Η Αφροδίτη Κοσμά τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκες» έχουν πολύ καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Γκορζόβ και επισήμανε ότι θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη το νέο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ξεκινάει το πρωτάθλημα και πάμε για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή εμφάνιση για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας. Μετά την πρεμιέρα στο EuroCup και την καλή εμφάνιση επί της Γκορζόβ, έχουμε πολύ καλή ψυχολογία. Ανάλογη συνέχεια επιθυμούμε το Σάββατο στο πρωτάθλημα και από κει και πέρα θα στρέψουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα με την Μπεσίκτας».

Διαβάστε επίσης

«Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη»

«Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη»

Ο Κιμ Τιλί με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα υποστήριξης και τόνισε ότι σύντομα θα επιστρέψει και πάλι στα παρκέ.

Μην τις λυπηθείτε!

Μην τις λυπηθείτε!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου το μεσημέρι του Σαββάτου (12:00) θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, για την 1η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Αγραβάναρος!

Αγραβάναρος!

Από τους καλύτερους παίκτες του χθεσινού Ολυμπιακού ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος δείχνει πως χρονιά με τη χρονιά, παίρνει αυτά που πρέπει να πάρει.