Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο Αλέκος Σπανουδάκης

Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο Αλέκος Σπανουδάκης
Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 - 12:32

Στο Ασκληπιείο Βούλας διεκομίσθη ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Ο Αλέκος Σπανουδάκης, πρώην παίκτης της ομάδας και προπονητής επί σειρά ετών, υπέστη καρδιακό επεισόδιο, αλλά δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος για την υγεία του.

Αμέσως, έσπευσαν στο πλευρό του οι Βετεράνοι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Θρύλου, Γιάννης Παραγυιός, ο Βασίλης Ντάκουλας και ο Θανάσης Ράμμος.

«Tέσσερις γενιές βετεράνων του Ολυμπιακού εύχονται περαστικά στον Αλέκο μας, που μας έδωσε σύντομα ραντεβού στο ΣΕΦ. Σιδερένιος επίτιμε…,», ήταν η ανάρτηση των Βετεράνων.

Ο Αλέκος Σπανουδάκης είναι γεννημένος το 1928 στα Χανιά. Αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδος (1949, 1960). Με την Εθνική αγωνίστηκε σε 28 αγώνες και σημείωσε 109 πόντους. Στο Ευρωμπάσκετ του 1949 στο Κάιρο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Αγωνίστηκε επίσης στο Ευρωμπάσκετ του 1951, στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1952 και στους Μεσογειακούς Αγώνες το 1955. Ασχολήθηκε και με την προπονητική και μεγάλη του επιτυχία ήταν η ανακάλυψη του Γιώργου Σιγάλα.

Διαβάστε επίσης

Με προσοχή και σοβαρότητα

Με προσοχή και σοβαρότητα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κύμη στην Χαλκίδα με στόχο την πρώτη του νίκη στη φετινή Basket League. Live από το gavros.gr στις 17:00/ΕΡΤ1…

Δάκρυσε ο Μπιρτς

Δάκρυσε ο Μπιρτς

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ξέσπασε σε κλάματα μόλις έμαθε πως εξασφάλισε θέση στο ρόστερ των Μάτζικ.

Χρειάζεται λίγο χρόνο...

Χρειάζεται λίγο χρόνο...

Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού ελέγχει την κατάσταση του Βασίλη Σπανούλη, ώστε να επιστρέψει απολύτως υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

Παίζει με Κύμη ο Ρόμπερτς

Παίζει με Κύμη ο Ρόμπερτς

Ο Αμερικανός προπονήθηκε και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την αυριανή αναμέτρηση στην Χαλκίδα, για την 2η αγωνιστική της Basket League.