Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παίξαμε τρομερή άμυνα»

«Παίξαμε τρομερή άμυνα»
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 - 16:43

Στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξαν οι παίκτριές της στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε η Ελένη Καπογιάννη, μετά τη νίκη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Θρύλου επί της Μπεσίκτας με 70-53. Η προπονήτρια του Ολυμπιακού συνεχάρη τις παίκτριές της και τόνισε ότι η πολύ καλή άμυνα που έπαιξαν τους ώθηση στην επίθεση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πετύχαμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη. Μέχρι στιγμής ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις του ομίλου, είμαστε μέσα στα πλάνα και στους στόχους μας και θα συνεχίσουμε την ίδια προσπάθεια στα παιχνίδια που ακολουθούν. Είναι ολοφάνερο ότι έχουμε διδαχτεί από την εμπειρία της περσινής σεζόν και αυτό αποτυπώνεται στο γήπεδο.

Κρατάμε χαμηλούς τόνους και δουλεύουμε για τα επόμενα ματς. Συγχαρητήρια στις παίκτριες για την προσπάθεια τους. Έκαναν τρομερό αμυντικό παιχνίδι ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό μας έδωσε περισσότερη ώθηση στην επίθεση».

Διαβάστε επίσης

Με την ψυχολογία στα ύψη

Με την ψυχολογία στα ύψη

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ μετά τη νίκη της επί της Μπεσίκτας, επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις και το Σάββατο (16:00) θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Λευκάδας για τη 2η αγωνιστική της Α1.

«Πρώτα η Νίκη, μετά η Ρίγα»

«Πρώτα η Νίκη, μετά η Ρίγα»

Η Ιβόν Αντερσον τόνισε ότι τη δεδομένη στιγμή οι «ερυθρόλευκες» σκέφτονται μόνο το ματς με τη Νίκη Λευκάδας για την 2η στροφή του πρωταθλήματος.

Με σπασμένα τα φρένα

Με σπασμένα τα φρένα

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου νίκησε την Μπεσίκτας στην Τουρκία με 70-53 και έκανε το 2 στα 2 στον Α’ όμιλο του Eurocup.

Ασταμάτητες...

Ασταμάτητες...

Μπράβο στα κορίτσια της Ελένης Καπογιάννη, τα οποία πήραν μια σπουδαία νίκη στην Πόλη επί της ομάδας της Μπεσίκτας.