Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία»

«Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία»
Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017 - 21:00

Χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Κάιλ Γουίλτζερ, ο οποίος τόνισε ότι θέλει να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνει ο Θρύλος και να έχει καλή παρουσία σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία και να έχω καλή παρουσία στην Ελλάδα και στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα του Ολυμπιακού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το αν μίλησε με τον πατέρα του πριν το παιχνίδι με τον Αρη, καθώς ο Γκρεγκ Γουίλτζερ είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, απάντησε: «Ναι, μου είπε ότι θα είναι ένα “τρελό” γήπεδο, στο οποίο ο κόσμος θα φωνάζει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Του έστειλα φωτογραφίες από την επιγραφή “Nick Galis Hall”, καθώς είχε παίξει συμπαίκτης με τον Γκάλη, αλλά και βίντεο πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Όλα αυτά του θύμισαν όσα είχε ζήσει στον Αρη».

Διαβάστε επίσης

Στις 17/2 ο τελικός

Στις 17/2 ο τελικός

Ο Ολυμπιακός τον Φεβρουάριο θα αντιμετωπίσει στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Βάλαμε μεγάλα σουτ και πήραμε τη νίκη»

«Βάλαμε μεγάλα σουτ και πήραμε τη νίκη»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλή άμυνα κόντρα στον Αρη και έκανε ειδική μνεία στον Παπανικολάου, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έβγαλε πάθος και ενέργεια στο παρκέ.

«Ηταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι»

«Ηταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι»

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» περιόρισαν τον Αρη, αλλά δεν είχαν καλά ποσοστά στην επίθεση και πέτυχαν λίγους πόντους.