Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθέωση για τις «ερυθρόλευκες» (vid)

Αποθέωση για τις «ερυθρόλευκες» (vid)
Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017 - 23:20

Δίπλα στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ στάθηκαν οι ΓΑΥΡΟΙ, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό «παρών» στο ΕΑΚ Βόλου και βοήθησαν τις «ερυθρόλευκες» να κερδίσουν τον τοπικό Ολυμπιακό με 106-50.

Ο κόσμος βροντοφώναξε για το μεγαλείο του Θρύλου και έδωσε ρυθμό στην ομάδα της Ελένης Καπογιάννη, η οποία κυριάρχησε κατά κράτος και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση από τις νταμπλούχες Ελλάδας, οι οποίες αποδεικνύουν περίτρανα ότι και φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι ΓΑΥΡΟΙ αποθέωσαν την ομάδα και καταχειροκρότησαν τις παίκτριες του Θρύλου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

«Η άμυνά μας έκρινε το ματς»

«Η άμυνά μας έκρινε το ματς»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μετά τη νίκη του Θρύλου στην Θεσσαλονίκη στάθηκε στην πολύ άμυνα των Πειραιωτών, αλλά και στα μεγάλα σουτ του Στρέλνιεκς.

Αγχώθηκε, αλλά πέρασε

Αγχώθηκε, αλλά πέρασε

Ο Ολυμπιακός με συνεχόμενα τρίποντα στην τελευταία περίοδο, νίκησε τον Αρη στην Θεσσαλονίκη με 56-49 και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου.

«Βάλαμε μεγάλα σουτ και πήραμε τη νίκη»

«Βάλαμε μεγάλα σουτ και πήραμε τη νίκη»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλή άμυνα κόντρα στον Αρη και έκανε ειδική μνεία στον Παπανικολάου, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έβγαλε πάθος και ενέργεια στο παρκέ.

Στις 17/2 ο τελικός

Στις 17/2 ο τελικός

Ο Ολυμπιακός τον Φεβρουάριο θα αντιμετωπίσει στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.