Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα «βράζει» το ΣΕΦ!

Θα «βράζει» το ΣΕΦ!
Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017 - 11:24

Τη βοήθεια και τη στήριξη χιλιάδων ΓΑΥΡΩΝ θα έχουν οι παίκτες της μπασκετικής ομάδας στην αναμέτρηση της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό, για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο κόσμος του Θρύλου εξαφάνισε τα τελευταία «μαγικά χαρτάκια» και η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι είναι το sold out! Η… τρέλα των ΓΑΥΡΩΝ να βρεθούν δίπλα στην ομάδα είναι τόσο μεγάλη που το ΣΕΦ είναι μικρό για να καλύψει τις ανάγκες του!

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα δώσουν ώθηση στην ομάδα και με τη βροντερή φωνή τους θα προσπαθήσουν να την οδηγήσουν σε μια ακόμα μεγάλη νίκη! Το παιχνίδι, ωστόσο, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή και οι ΓΑΥΡΟΙ θα πρέπει να έχουν άψογη συμπεριφορά.

Πρέπει να σταθούν δίπλα στην ομάδα μόνο με τη φωνή τους και να μην δώσουν κανένα απολύτως δικαίωμα στους εχθρούς του Ολυμπιακού! Μόνο με φωνή και χειροκροτήματα για μια ακόμα μεγάλη επιτυχία!

Διαβάστε επίσης

Δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα (8/11) ο Σπανούλης

Δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα (8/11) ο Σπανούλης

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα αγωνιστεί, εκτός από το ματς με τον ΠΑΟ, και στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στο Ρέθυμνο για την Α1.

Οι διαιτητές με τον Παναθηναϊκό

Οι διαιτητές με τον Παναθηναϊκό

Οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) θα σφυρίξουν στην αναμέτρηση της Παρασκευής για την Ευρωλίγκα.