Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να επιβάλλει το παιχνίδι του ο Ολυμπιακός

Να επιβάλλει το παιχνίδι του ο Ολυμπιακός
Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017 - 13:25

Μόνο τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σκέφτονται άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο! Οι Πειραιώτες το βράδυ της Παρασκευής θα υποδεχθούν στο κατάμεστο ΣΕΦ τους «πράσινους» και θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν την 5η νίκη τους στη φετινή διοργάνωση.

Σε αυτή τη μάχη οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα έχουν στο πλευρό τους χιλιάδες ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι θα μετατρέψουν σε καμίνι το ΣΕΦ και θα δημιουργήσουν για μια ακόμα φορά «καυτή» ατμόσφαιρα.

Οι παίκτες από την πλευρά τους πρέπει να μπουν στο παρκέ με το μαχαίρι στα δόντια και αποφασισμένοι να παλέψουν για κάθε κατοχή! Θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα πρέπει επιβάλλουν το παιχνίδι τους, κυριαρχώντας στον τομέα των ριμπάουντ και ελαχιστοποιώντας τα λάθη τους.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών του και περιμένει από τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν ένα καλό παιχνίδι και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Διαβάστε επίσης

Θα «βράζει» το ΣΕΦ!

Θα «βράζει» το ΣΕΦ!

Οι ΓΑΥΡΟΙ εξαφάνισαν τα «μαγικά χαρτάκια» και το βράδυ της Παρασκευής το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο κόντρα στον Παναθηναϊκό – Τώρα πρέπει να πάρουν τη σκυτάλη οι παίκτες και να πετύχουν μια επιβλητική νίκη!