Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ανυπομονώ για το ματς με τον Παναθηναϊκό»

«Ανυπομονώ για το ματς με τον Παναθηναϊκό»
Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017 - 19:07

Δεν μπορεί να περιμένει για την έναρξη της αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο Μπράιαν Ρόμπερτς, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του πριν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο άσος του Ολυμπιακού υποστήριξε επίσης πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να επανέλθει μετά από την κακή της εικόνα στην Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού γκαρντ του Θρύλου:

«Εχουμε μία καλή ευκαιρία για να επανέλθουμε. Ηταν ένα κακό ματς. Πρέπει να αντιδράσουμε. Ηταν ένα κακό παιχνίδι και τίποτα παραπάνω», είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ αναφερόμενος στο εκτός έδρας ματς της ομάδας του με την Μπαρτσελόνα.

Επίσης, ο Μπράιαν Ρόμπερτς ρωτήθηκε για τις διαφορές που παρουσιάζει το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Euroleague με εκείνο της πρεμιέρας της Stoiximan.gr Basket League: «Δεν είχα παίξει σε εκείνο το ματς και ανυπομονώ για το αυριανό. Είχαμε τον έλεγχο τότε, αλλά το αφήσαμε να φύγει από τα χέρια μας. Δεν θέλουμε να ξανασυμβεί αυτό».

Διαβάστε επίσης

Χωρίς απρόοπτα ο Ολυμπιακός ενόψει ΠΑΟ

Χωρίς απρόοπτα ο Ολυμπιακός ενόψει ΠΑΟ

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής κόντρα στον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα, με τη μοναδική απώλεια να ακούει στο όνομα του Βασίλη Σπανούλη.

«Θα μας δώσει έξτρα κίνητρο και ενέργεια το γεμάτο ΣΕΦ»

«Θα μας δώσει έξτρα κίνητρο και ενέργεια το γεμάτο ΣΕΦ»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, για τον κόσμο που θα γεμίσει το ΣΕΦ, ενώ επισήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι πιο έτοιμοι και πιο βελτιωμένοι σε σχέση με το τελευταίο μεταξύ τους ματς.