Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μειώθηκε η ποινή του Ολυμπιακού

Μειώθηκε η ποινή του Ολυμπιακού
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 - 19:22

Με ποινή πέντε αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών είχε τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός από τα όσα είχαν γίνει στον τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος πέρυσι με τον ΠΑΟ. Αυτή η ποινή, πάντως, μειώθηκε, καθώς μετά από συνεδρίασή του το ΑΣΕΑΔ αποφάσισε να αφαιρέσει τη μία «ημέρα» κεκλεισμένων, μετά και την έφεση που είχε κάνει ο Θρύλος.

Αυτό σημαίνει πως ήδη έχουν περάσει τρεις αγωνιστικές χωρίς κόσμο ήδη (ΠΑΟ, Τρίκαλα, Ρέθυμνο) και απομένει ακόμα μία. Η αναμέτρηση με τον Κόροιβο, που είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 3 Δεκεμβρίου. Από εκεί και πέρα, ο κόσμος θα επιστρέψει στο ΣΕΦ για να δει αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, στις 17 του μηνός.

Εκείνη την ημερομηνία ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Λαύριο και ο κόσμος θα έχει κάθε δικαίωμα να παρευρεθεί στις εξέδρες και να δει από κοντά τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Με τον Θρύλο και στο Κάουνας!

Με τον Θρύλο και στο Κάουνας!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ετοιμάζει εκδρομή στο Κάουνας για το ματς με την Ζαλγκίρις (28/12), για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας – Διαβάστε πώς μπορείτε να ταξιδέψετε με την ομάδα και να παρακολουθήσετε από κοντά τη μεγάλη αναμέτρηση.