Ντουντούκα
Ακόμα και τώρα, δεν μπορούσατε αλλιώς. Μια ζωή παίζετε με 8…
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Από την Πέμπτη (16/11) τα εισιτήρια για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα

Από την Πέμπτη (16/11) τα εισιτήρια για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 - 18:39

Ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Παρασκευή 17 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ τον Ερυθρό Αστέρα για την 8η αγωνιστική της Euroleague.

Η ΚΑΕ της ομάδας με ανακοίνωσή της έκανε γνωστούς τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πιο συγκεκριμένα, οι ΓΑΥΡΟΙ θα μπορούν να προμηθεύονται μαγικά χαρτάκια για τον αγώνα με τα αδέρφια μας από την Σερβία από την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου από τις 10:00-18:00 από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ:

Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, για τον Αγώνα της EUROLEAGUE με τον ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ της Παρασκευής 17/11/2017 με ώρα έναρξης 21:00, η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται ως εξής:

  • Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr.
  • Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007.
  • Μέσω των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ.
  • Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. από την Πέμπτη 16/11/2017 και ώρες 10:00 – 18:00 και την Παρασκευή 17/11/2017 από τις 10:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10,15,20 ,25, 30 και 120€.

Για τα εισιτήρια των ακριβότερων κατηγοριών και VIP, μπορείτε να απευθύνεστε και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο 210 4527600.

Για τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ήθελε να ενημερώσει, ότι, λόγω λειτουργίας του access control (τουρνικέ) στο ΣΕΦ, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια, παρακαλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή. Επίσης, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ και της υπηρεσίας PRINT AT HOME παρακαλούνται όπως διπλώσουν τα εισιτήριά τους στις διακεκομμένες γραμμές που υπάρχουν πάνω στο PRINT AT HOME για να είναι η είσοδός τους στο γήπεδο πιο γρήγορη και πιο εύκολη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον αγώνα με τον ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:

Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και την Πέμπτη 16/11/2017 και ώρα 18:00, ώστε να προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους

  • Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8.

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας με τον ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ, θα πρέπει να έχουν την «ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ». Θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξολοκλήρου στο ταμείο του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ» από τα εκδοτήρια της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείων), από το γραφείο του τμήματος μελών / φιλάθλων του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που βρίσκεται στο στάδιο Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (κάτω από την θύρα 19 – Εμπορική Στοά), μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο http://buy.tickethour.com/osfp-www/showProductList.html, καθώς επίσης και από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την «ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ» μπορείτε να καλείτε στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.

Διαβάστε επίσης

Μειώθηκε η ποινή του Ολυμπιακού

Μειώθηκε η ποινή του Ολυμπιακού

Το ΑΣΕΑΔ συνεδρίασε και αποφάσισε τη μείωση της ποινής του Ολυμπιακού από πέντε, σε τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων. Άρα με κόσμο πάλι στις 17 Δεκέμβρη κόντρα στο Λαύριο.

Με τον Θρύλο και στο Κάουνας!

Με τον Θρύλο και στο Κάουνας!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ετοιμάζει εκδρομή στο Κάουνας για το ματς με την Ζαλγκίρις (28/12), για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας – Διαβάστε πώς μπορείτε να ταξιδέψετε με την ομάδα και να παρακολουθήσετε από κοντά τη μεγάλη αναμέτρηση.