Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Πάσπαλι είναι καλά και σύντομα θα επιστρέψει στο Βελιγράδι»

«Ο Πάσπαλι είναι καλά και σύντομα θα επιστρέψει στο Βελιγράδι»
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 - 22:50

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Ζάρκο Πάσπαλι, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες υπέστη εγκεφαλικό. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού αναρρώνει στο σπίτι του προπονητή των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς και σύντομα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «kosmagazin» αναμένεται να επιστρέψει στο Βελιγράδι.

«Ο Πάσπαλι είναι εντάξει, έχει τη συνείδησή του, επικοινωνεί. Πέρασε δύσκολα, αλλά τα χειρότερα πέρασαν για εκείνον», δήλωσε ο Βλάντε Ντίβατς, ενώ ο Ιταλός προπονητής και μέλος του προπονητικού τιμ των Σπερς, Ετόρε Μεσίνα, ανέφερε: «Ανησυχήσαμε όλοι, καθώς είναι ένας καλός άνθρωπος που τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε όλοι. Ο Πόποβιτς έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βοηθήσει τον φίλο του. Ο Ζάρκο ρώτησε τον γιατρό αν μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα βρίσκεται στο Βελιγράδι. Απ’ όσα άκουσα, ο γιατρός του συνέστησε να κοιμάται αρκετά και να ξεκουράζεται για τις επόμενες δύο εβδομάδες».

Διαβάστε επίσης

Με Μάντζαρη στην Πόλη

Με Μάντζαρη στην Πόλη

Ο διεθνής γκαρντ προπονήθηκε την Δευτέρα και θα «πετάξει» μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Κωνσταντινούπολη, για τον αγώνα της Τετάρτης με την Φενερμπαχτσέ.

Μειώθηκε η ποινή του Ολυμπιακού

Μειώθηκε η ποινή του Ολυμπιακού

Το ΑΣΕΑΔ συνεδρίασε και αποφάσισε τη μείωση της ποινής του Ολυμπιακού από πέντε, σε τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων. Άρα με κόσμο πάλι στις 17 Δεκέμβρη κόντρα στο Λαύριο.