Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έφτασε στην Πόλη (του) ο Θρύλος!

Έφτασε στην Πόλη (του) ο Θρύλος!
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 - 17:52

Το πρωί αναχώρησε από το «Ελ. Βενιζέλος» η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού για τον αγώνα ενάντια στη Φενέρμπαχτσε. Οι πρωταθλητές Ευρώπης αναμετρώνται στην έδρα τους με τους φιναλίστ της Ευρωλίγκας και ο Θρύλος πήγε εκεί για να κερδίσει, έστω και αν το κλίμα μετά την ήττα από τον ΠΑΟ, είναι κάπως βαρύ.

Στις 20:45 αναμετρώνται την Τετάρτη οι δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι στην Πόλη (του), καθώς η αποστολή έχει φτάσει ήδη εκεί. Θα γίνει μία προπόνηση σήμερα στην έδρα της Φενέρ και από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το ματς.

Ο Θρύλος αναζητά τη νίκη, έχει ταξιδέψει με τον Βαγγέλη Μάντζαρη στην Πόλη και πλέον, έχοντας όλα τα διαθέσιμα «όπλα» στη φαρέτρα τους, κόουτς και παίκτες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης

«Δυνατή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή ο Ολυμπιακός»

«Δυνατή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή ο Ολυμπιακός»

Ο Αχμέτ Ντουβερίογλου σχολίασε για το προσεχές παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, ότι θα υπάρχει διαφορετικό κίνητρο και στις δύο ομάδες, από ότι στην αναμέτρηση του περυσινού τελικού της Ευρωλίγκας.

«Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

«Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

Η Κατερίνα Σωτηρίου, στις δηλώσεις της στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Ελλάδας με τη Μεγάλη Βρετανία, τόνισε ότι η «γαλανόλευκη» θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να πάρει τη νίκη.