Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δυνατή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή ο Ολυμπιακός»

«Δυνατή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή ο Ολυμπιακός»
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 - 19:24

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη τη Φενερμπαχτσέ, για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Αχμέτ Ντουβερίογλου, στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης, να τονίζει ότι ο Θρύλος είναι μια δυνατή ομάδα όπου έχει στον πάγκο της έναν εξαιρετικό προπονητή.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Αυτή θα είναι η πρώτη μας αναμέτρηση μετά τον περσινό τελικό της Euroleague και αυτό σημαίνει πως θα υπάρχει διαφορετικό κίνητρο και διαφορεική ατμόσφαιρα. Ο Ολυμπιακός έχασε τα δύο τελευταία του παιχνίδια και ξέρουμε ότι θα έρθουν εδώ με πολύ μεγάλο κίνητρο. Είναι πολύ δυνατή ομάδα. Οι παίκτες της γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους και έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή.

Δεν θα είναι εύκολο ματς, αλλά το ότι παίζουμε την έδρα μας αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα. Οι οπαδοί μας μάς δίνουν πάντα ενέργεια και θα την αξιοποιήσουμε».

Διαβάστε επίσης

«Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

«Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

Η Κατερίνα Σωτηρίου, στις δηλώσεις της στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Ελλάδας με τη Μεγάλη Βρετανία, τόνισε ότι η «γαλανόλευκη» θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να πάρει τη νίκη.

Έφτασε στην Πόλη (του) ο Θρύλος!

Έφτασε στην Πόλη (του) ο Θρύλος!

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε την επομένη.