Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

«Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό»
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 - 20:02

Πανέτοιμη είναι η Εθνική μπάσκετ Γυναικών για την αναμέτρηση της Τετάρτης (15/11, 17:00, ΕΡΤ2) κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία, στο γήπεδο της Κοζάνης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2019.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου το ματς, η διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού, Κατερίνα Σωτηρίου, στις δηλώσεις της, τόνισε ότι εκείνη και οι συμπαίκτριές της θα κάνουν ότι μπορούν ώστε να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

«Έχουμε ανεβάσει τον πήχη μετά την παρουσία μας στο Ευρωπαϊκό. Ο καθρέφτης για την ομάδα μας είναι το γήπεδο και τώρα ξεκινάει κάτι νέο για εμάς. Η χαρά μας, βέβαια που είμαστε στην εθνική είναι μεγάλη και αυτό μας δίνει κίνητρο για τη νίκη. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου και τη θετική του ενέργεια.

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στον αγώνα, είμαστε μια γροθιά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε τόσο πολύ. Είμαι πολλά χρόνια στην Εθνική και δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο μετά την κατάκτηση της 4ης θέση. Κάθε μια από εμάς είναι ευλογημένη που βρίσκεται στην Εθνική».

Διαβάστε επίσης

«Δυνατή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή ο Ολυμπιακός»

«Δυνατή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή ο Ολυμπιακός»

Ο Αχμέτ Ντουβερίογλου σχολίασε για το προσεχές παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, ότι θα υπάρχει διαφορετικό κίνητρο και στις δύο ομάδες, από ότι στην αναμέτρηση του περυσινού τελικού της Ευρωλίγκας.

Έφτασε στην Πόλη (του) ο Θρύλος!

Έφτασε στην Πόλη (του) ο Θρύλος!

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε την επομένη.