Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αποδείξαμε ποιοι είμαστε»

«Αποδείξαμε ποιοι είμαστε»
Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 - 12:13

Την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Μπράιαν Ρόμπερτς στον αγώνα του Θρύλου με την Φενερμπαχτσέ. Ο Αμερικανός ήταν εντυπωσιακός και βοήθησε τους «ερυθρόλευκους» να πάρουν τη νίκη με 90-83. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε ότι τα μεγάλα σουτ που έβαλε έδωσαν ώθηση στην ομάδα του, η οποία έδειξε χαρακτήρα και απέδειξε την αξία της!

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ήταν μία ευκαιρία να δείξουμε τον χαρακτήρα μας. Ήταν μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ήμασταν στεναχωρημένοι τις προηγούμενες ημέρες.

Όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Τα παιδιά πήραν φόρα μετά τα δικά μου σουτ. Έβαλα κάποια σουτ από μακριά, αλλά το θέμα είναι πως πρόκειται για μία ομαδική νίκη. Είμαστε καλοί παίκτες και αποδείξαμε σήμερα ποιοι είμαστε».

Διαβάστε επίσης

Θρύλε των γηπέδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!

Θρύλε των γηπέδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ για τον Θρύλο μέσα στο άντρο της πρωταθλήτριας Ευρώπης Φενερμπαχτσέ! Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν στην παράταση με 90-83 (75-75 κ.α) και τρέλαναν όλη την Ευρώπη – ΤΡΟΜΕΡΟΣ ο Ρόμπερτς, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ο Πρίντεζης.

Ζέλικο, πονάς και φταίει ο Πειραιάς!

Ζέλικο, πονάς και φταίει ο Πειραιάς!

Τον πόνεσε πολύ η σφαλιάρα από τον Θρύλο και τα έριξε στη διαιτησία! Η ομάδα του πήρε περισσότερα φάουλ και εκτέλεσε περισσότερες βολές, αλλά αυτός είχε παράπονα από τους διαιτητές – ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.