Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η πιο σκληρή ομάδα της Ευρώπης»

«Η πιο σκληρή ομάδα της Ευρώπης»
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 - 12:55

Με τη Ρεάλ στο ΣΕΦ παίζει απόψε ο Ολυμπιακός και ξένη ιστοσελίδα έκανε αφιέρωμα σχετικά με την ομάδα που τη χαρακτηρίζει ως την πιο σκληρή της Ευρώπης. Αυτή είναι ο Θρύλος φυσικά με ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το '12 και το '13 και συμμετοχή σε τελικούς το '10, το '15 και το '17. Αναμφισβήτητα, ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα και εξηγούνται οι λόγοι που γίνεται αυτό.

Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο, ο Ολυμπιακός έχει βάθος στο ρόστερ με παίκτες όπως οι Σπανούλης, Μάντζαρης, Ρόμπερτς, Πρίντεζης και όλους όσους εκείνους υπάρχουν, αλλά και αποκτήθηκαν το καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα, το κείμενο συνεχίζει σημειώνοντας πως ο καθένας ξέρει τον ρόλο του στο γήπεδο και αυτό βοηθάει άπαντες, ενώ ακόμα ένας λόγος που η ομάδα είναι αχτύπητη, είναι η εμπειρία.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες σπουδαίας κλάσης και μπορούν να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα στα δύσκολα σημεία. Έχουν... φάει με το κουτάλι τα ευρωπαϊκά γήπεδα και πραγματικά μερικοί παίκτες διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία για να τη βοηθήσουν, όταν ο αγώνας είναι δύσκολος.

Τέλος, ακόμα ένα σημείο στο οποίο ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει, είναι οι σπουδαίες νίκες που έχει σημειώσει φέτος και δεν είναι άλλες επί των Μακάμπι, Φενέρ, Αρμάνι και Βαλένθια, όλες εκτός έδρας.

Διαβάστε επίσης

Ο κόσμος αποφάσισε: Ο Λο «νικητής»! (pic)

Ο κόσμος αποφάσισε: Ο Λο «νικητής»! (pic)

Το μεγάλο poll του gavros.gr ολοκληρώθηκε και ο κόσμος του Ολυμπιακού ανέδειξε τον Έισι Λο, ως τον παίκτη που αποτέλεσε την κορυφαία μεταγραφή της ομάδας, μετά φυσικά τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Βασιλιάς είσαι εσύ…

Ο Βασιλιάς είσαι εσύ…

Με απεριόριστο σεβασμό αλλά μηδαμινό φόβο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κατάμεστο ΣΕΦ τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:00/ Novasports2-live gavros.gr) για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας .