Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βασιλιάς, είναι ο Ολυμπιακός!

Βασιλιάς, είναι ο Ολυμπιακός!
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 - 14:39

Εντέκατη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Ρεάλ στο ΣΕΦ (Live στο gavros.gr στις 21:00/NS2). Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 8-2 ρεκόρ και έχουν πάρα πολλές ελπίδες να επεκτείνουν το πετυχημένο σερί τους, κάνοντάς το, 9-2. Οι Πειραιώτες ετοιμάστηκαν για τη μεγάλη αναμέτρηση και ετοιμάζονται και για το καλύτερο δυνατό παράλληλα.

Μαζί τους θα έχουν τον πύρινό τους κόσμο που δεν λυγά ποτέ και θα κατακλύσει τις εξέδρες του σταδίου. Ο κόσμος αγαπάει πολύ αυτή την ομάδα και θα το δείξει απόψε στον αγώνα με τη Ρεάλ. Έχει και ανοικτούς λογαριασμούς με τους Ισπανούς ο Ολυμπιακός, θέλει να την κερδίσει λοιπόν για να αρχίζει να παίρνει γενικότερα κάποιες ρεβάνς.

Τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό είναι τα γνωστά. Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι αμφίβολος, με τη συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή. Όσον αφορά στον Βαγγέλη Μάντζαρη, προπονήθηκε κανονικά και θα δώσει το «παρών» στη σπουδαία αυτή αναμέτρηση.

Νίκη λοιπόν είναι το σύνθημα και για τον αποψινό αγώνα για τον Ολυμπιακό και με τον πύρινο λαό να βρίσκεται στο πλευρό του, αναμένεται να φτάσει στο 9-2. Πάντα οι αγώνες με τη Ρεάλ είναι ξεχωριστοί και πάντα μια επιτυχία επί της Ρεάλ είναι ξεχωριστή.

Διαβάστε επίσης

Ο κόσμος αποφάσισε: Ο Λο «νικητής»! (pic)

Ο κόσμος αποφάσισε: Ο Λο «νικητής»! (pic)

Το μεγάλο poll του gavros.gr ολοκληρώθηκε και ο κόσμος του Ολυμπιακού ανέδειξε τον Έισι Λο, ως τον παίκτη που αποτέλεσε την κορυφαία μεταγραφή της ομάδας, μετά φυσικά τον Βασίλη Σπανούλη.

«Η πιο σκληρή ομάδα της Ευρώπης»

«Η πιο σκληρή ομάδα της Ευρώπης»

Ξένη ιστοσελίδα έχει κάνει ένα σούπερ αφιέρωμα στον Ολυμπιακό και εξηγεί τους λόγους γιατί είναι η πιο σκληροτράχηλη ομάδα της ηπείρου.

Ο Βασιλιάς είσαι εσύ…

Ο Βασιλιάς είσαι εσύ…

Με απεριόριστο σεβασμό αλλά μηδαμινό φόβο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κατάμεστο ΣΕΦ τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:00/ Novasports2-live gavros.gr) για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας .