Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ηταν ένα καλό τεστ ενόψει Σέπσι»

«Ηταν ένα καλό τεστ ενόψει Σέπσι»
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 - 16:23

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού κέρδισε στη Νέα Σμύρνη την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου με 80-64 και έκανε το «8 στα 8» στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η Ιβόν Αντερσον τόνισε ότι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν ένα καλό τεστ για τις «ερυθρόλευκες», ενόψει της μεγάλης μάχης με την Σέπσι για το μπαράζ του Eurocup.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ηταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για μας. Όταν ξεκινήσαμε ο Πανιώνιος είχε πολύ ενέργεια, πέτυχαν πολλά καλάθια και είχαν τον κόσμο στο πλευρό τους. Όμως ήταν καλό για μας να μπορέσουμε να απαντήσουμε και ουσιαστικά να επιστρέψουμε στο ματς υπό αυτές τις συνθήκες. Είναι ένα παιχνίδι επαφών το μπάσκετ και τα καταφέραμε. Τωρα πηγαίνουμε στη Ρουμανία αυτήν την εβδομάδα και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν ένα καλό τεστ για μας».

Διαβάστε επίσης

Νοκ άουτ ο Παπαπέτρου

Νοκ άουτ ο Παπαπέτρου

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την ΑΕΚ – Εκτός και ο Αγραβάνης.

Σοβαρεύτηκε και το καθάρισε…

Σοβαρεύτηκε και το καθάρισε…

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε με 82-64 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, κάνοντας το 8 στα 8 στο ελληνικό πρωτάθλημα.