Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 - 22:03

Κριτική: ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Ο Ολυμπιακός προδόθηκε από τους τραυματισμούς, την κούραση και την ατυχία του και ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» μιάμιση μέρα μετά τη νίκη επί της Ρεάλ, δεν κατάφεραν να είναι το ίδιο αποδοτικοί και έχασαν για δεύτερη φορά φέτος στην κανονική διάρκεια.

Το gavros.gr προχωράει στην κριτική των Πειραιωτών στην ήττα από την ΑΕΚ.

ΝΟ 1 MΑΚΛΙΝ

Απολαυστικός ο Τζαμέλ στο πρώτο του πέρασμα. Ότι ήθελε έκανε τους Καββαδά και Μαυροειδή. Τους έπαιξε στα πόδια και έκλεισε το ημίχρονο με 10 πόντους. Ηταν όμως πολύ μόνος. Ο Σάκοτα έκλεισε τη ρακέτα του, ο ΜακΛίν έπαιξε 30 λεπτά και πέτυχε 16 πόντους και μάζεψε 12 ριμπάουντ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5

ΝΟ 4 ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν αγωνίστηκε καθόλου ο νεαρός γκαρντ οπότε είναι αδύνατον να κριθεί..

ΝΟ 7 ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

«Σημαδεύτηκε» από τον Σάκοτα και γρήγορα χρεώθηκε δύο φάουλ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είναι εκτός ρυθμού και να μην μπορεί να βρει τα πατήματά του. Το γεγονός ότι έκανε 9 λάθη είναι όλο το ματς! Είχε 2/7 τρίποντα και 4 ασίστ και έπαιξε 22 λεπτά. Μιλάμε για έναν οργανισμό που προέρχεται από τραυματισμό και παίζει κολλητά δύο παιχνίδια τέτοιου επιπέδου. Αν δεν ήταν η ΑΕΚ, ο Σπανούλης μπορεί να έμενε και εκτός ροτέισον σήμερα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1

ΝΟ11 ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Εχασε μάχες από τον Μαυροειδή, αλλά είχε και δύο γρήγορα φάουλ. Η επιστροφή του στο β μέρος ήταν αυτή που δεν ήθελε κανείς στον Ολυμπιακό, αφού ο «Μίλου» ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο. Αποσύρθηκε στον πάγκο και επέστρεψε για δύο φάσεις, δείχνοντας την πλήρη ανετοιμότητά του.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2

ΝΟ 13 ΣΤΡΕΛΝΙΕΚΣ

Ο Λετονός προσπάθησε να μεταδώσει την ηρεμία του στους υπόλοιπους. Αστοχος στο πρώτο ημίχρονο με αιτία όμως. Το ¼ τριποντα προήλθε από δύσκολα σουτ σε τέλος χρόνου για τον Λετονό, που είχε εφτά πόντους στα πρώτα 20 λεπτά του ματς. Εμεινε στους 9, δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω και έμεινε στα ρηχά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 3

ΝΟ15 ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

3/5 προσπάθειες είχε ο Πρίντεζης στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε τους 7 πόντους όμως δεν ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο λόγος; Το σφίξιμο που ένιωσε στη μέση με τον υπαρχηγό να μην μπορεί να βοηθήσει από τον πάγκο και τώρα όλοι να… τρέχουν για την περίπτωσή του και την αποθεραπεία του.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2

ΝΟ 16 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Τι άλλο να κάνει ο Κωστής; Να.. .σφουγγαρίσει το παρκέ δεν του έχουν ζητήσει. Από 2 μέχρι 4 παίζει και χτες αναγκάστηκε να παίξει στην θέση του Πρίντεζη, ο οποίος έμεινε από μέση. Ο Παπανικολάου ήταν συγκινητικός, όχι όμως αρκετός για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Μετά από την παράταση με την Ρεάλ, έπαιξε ξανά 31 λεπτά. Η πίεση ήταν τεράστια προς το μέρος του. Είχε 10 πόντους και οχτώ ριμπάουντ. Στο τέλος και αυτός… έσκασε.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5

ΝΟ 17 ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ

Η πρώτη του επαφή με το καλάθι ήταν ένα τρίποντο. Ο Βαγγέλης ήταν ο λόγος που άλλαξε το παιχνίδι στο α μέρος. Καλός αμυντικά, οργάνωσε και ηρέμησε τον Ολυμπιακό και σκόραρε όταν το χρειάστηκε η ομάδα του. Πέτυχε 8 πόντους και είχε τέσσερις ασίστ και 1 λάθος. Στο τέλος πήρε ένα τρίποντο από τα μαλλιά, δεν δικαιώθηκε…

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 3

ΝΟ 22 ΡΟΜΠΕΡΤΣ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Πάμε πάλι από την αρχή. Από εκεί που είχαμε δει τον Ρόμπερτς να πετάει, τώρα… χάνεται. Με τον Σπανούλη στο παρκέ είναι άλλος παίκτης. Δεν έχει την μπάλα στα χέρια του και αυτό τον έχει επηρεάσει. Τελείωσε το ματς στο απόλυτο μηδέν. Ο Μπράιαν όπως πριν από καιρό, θα κάνει την αυτοκριτική του και θα επανέλθει…

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 0

ΝΟ 31 ΜΠΟΓΡΗΣ

Και αυτός χρεώθηκε τρία φάουλ, με τον Σφαιρόπουλο να τον ρίχνει στο παρκέ για να ξεκουράσει τον τίμιο Τζαμέλ ΜακΛιν. Κατέβασε δύο ριμπάουντ, έπαιξε μία δύο καλές άμυνες. Ως εκεί. Στα 3:20 που αγωνίστηκε δεν μπορεί να κριθεί παραπάνω.

ΝΟ 33 ΓΟΥΙΛΤΖΕΡ

Ναι είναι στον Ολυμπιακό για να δίνει ανάσες στον Πρίντεζη, όμως πρέπει να βοηθάει κι όλας. Ηταν ωσεί παρόν ο Κάιλ, με δύο πόντους και γρήγορα τρία φάουλ στο πρώτο ημίχρονο. Όταν η ομάδα του τον χρειάστηκε, εμφανίστηκε το ίδιο κακός και ο Σφαιρόπουλος αναγκάστηκε να παίξει με τον Παπανικολάου στο «4».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 0

ΝΟ 34 ΤΟΜΠΣΟΝ

Η μεγαλύτερη απογοήτευση μαζί με τον Ρόμπερτς. Ο Χόλις έχει έρθει στον Ολυμπιακό για να πρωταγωνιστεί. Να δώσει το κάτι παραπάνω. Το τελευταίο διάστημα διανύει μία περίοδο ισχυρού ντεφορμαρίσματος. Το τραγικό είναι ότι τελειώνει το ματς με 0/4 τρίποντα, από τα οποία τα περισσότερα είναι ελεύθερα. Ούτε χτες δεν πρόσφερε. Και η ομάδα του τον είχε ανάγκη.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 0

Διαβάστε επίσης

Ήττα 13 χρόνια μετά!

Ήττα 13 χρόνια μετά!

Μίνι φιέστα έκαναν οι οπαδοί της ΑΕΚ μετά το 66-62 επί του Ολυμπιακού. Πότε είχαν νικήσει τελευταία φορά τον Θρύλο στο μπάσκετ.