Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»

«Μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 - 20:45

Ιδιαίτερο θα είναι το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάμπεργκ για τον Ντάνιελ Χάκετ, καθώς ο Ιταλοαμερικανός γκαρντ θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του.

Ο άσος της γερμανικής ομάδας αναφέρθηκε στον αγώνα με τους Πειραιώτες, τους οποίος χαρακτήρισε ως μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα είναι σημαντικό για μας να πάμε στον αγώνα με συγκέντρωση και έτοιμοι για να παλέψουμε. Για μένα είναι ένα παιχνίδι απέναντι στην παλιά μου ομάδα. Φυσικά είναι ιδιαίτερο για μένα να βλέπω παλιούς μου συμπαίκτες, αλλά όταν γίνει το τζάμπολ το μόνο μου μέλημα θα είναι η νίκη».

Διαβάστε επίσης

«Ερυθρόλευκη» και η Βαμβέργη

«Ερυθρόλευκη» και η Βαμβέργη

Περίπου 300 ΓΑΥΡΟΙ θα βρίσκονται στο πλευρό των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Μπάμπεργκ για την Ευρωλίγκα.

«Ελληνας Θεός ο Σπανούλης»

«Ελληνας Θεός ο Σπανούλης»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι υποκλίθηκε στον αρχηγό του Θρύλου, αλλά και στον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά είναι το πιο αποτελεσματικά 4αρι στην Ευρώπη!