Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ετοιμες για νίκη κόντρα στη Σέπσι (pics)

Ετοιμες για νίκη κόντρα στη Σέπσι (pics)
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 - 21:28

Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στη Ρουμανία, ένα εικοσιτετράωρο πριν την αναμέτρηση κόντρα στη Σέπσι (14/12, 18:30).

Οι «ερυθρόλευκες» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στη Sepsi Arena, με τον Κώστα Μίσσα, να ρίχνει το βάρος στην τακτική, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Ρουμανική ομάδα, για τα μπαράζ του Eurocup.

Ο Θρύλος, πριν την αναμέτρηση κόντρα στη Σέπσι, θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο του πρωινό χαλάρωμα, στην έδρα που θα γίνει το παιχνίδι.

Ο Κώστας Μίσσας θα έχει στη διάθεσή του τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Ανθή Μπαλτά.

Να τονίσουμε ότι η αναμέτρηση της Πέμπτης (14/12, 18:30), θα μεταδοθεί ζωντανά και από το επίσημο κανάλι της FIBA στο youtube.

Διαβάστε επίσης

«Ερυθρόλευκη» και η Βαμβέργη

«Ερυθρόλευκη» και η Βαμβέργη

Περίπου 300 ΓΑΥΡΟΙ θα βρίσκονται στο πλευρό των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Μπάμπεργκ για την Ευρωλίγκα.

«Ελληνας Θεός ο Σπανούλης»

«Ελληνας Θεός ο Σπανούλης»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι υποκλίθηκε στον αρχηγό του Θρύλου, αλλά και στον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά είναι το πιο αποτελεσματικά 4αρι στην Ευρώπη!