Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό»!

«Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό»!
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 - 11:04

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στην έλλειψη καθαρού μυαλού και στην μη σωστή εκτέλεση απέδωσε την ήττα του Ολυμπιακού στη Γερμανία από την Μπάμπεργκ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός των «ερυθρόλευκων» υποστήριξε μετά τον αγώνα για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας πως … «Παίξαμε πολύ καλά στα πρώτα 30 λεπτά, αλλά στο τέλος δεν πήγαμε σε καλές επιθέσεις, δεν πήραμε σωστές αποφάσεις.

Η Μπάμπεργκ άλλαξε την άμυνά της έπαιξε με αλλαγές στο «πικ εν ρόλ», εμείς δεν εκτελέσαμε καλά και αυτός ήταν ο λόγος που πετύχαμε μόλις 7 πόντους στην τελευταία περίοδο. Στο τέλος δεν είχαμε το καθαρό μυαλό και τις καθαρές ιδέες να επιτεθούμε σωστά απέναντι σε αυτή την άμυνα για να πετύχουμε εύκολα καλάθια. Η Μπάμπεργκ το εκμεταλλεύτηκε και κέρδισε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Μπάμπεργκ για τη νίκη».

Ο Αντρέα Τρινκιέρι από την πλευρά του σχολίασε πως «οι παίκτες μου έχουν ένα πράγμα: Έχουν… μπαλάκια. Πίστεψαν στους εαυτούς τους, Βρήκαν έξτρα ενέργεια και κίνητρο. Βασικά, βρήκαν έναν τρόπο για να κερδίσουν το παιχνίδι. Τα γκαρντ κάνανε σπουδαία δουλειά παλεύοντας στην άμυνα κάτω από το καλάθι. Ήταν ένα ματς για γερά νεύρα. Το τρίποντο του Ρούμπιτ άλλαξε το μομέντουμ. Θέλω νε ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου γιατί ήταν δική τους ιδέα. Ακόμα μία απίστευτη νίκη. Είναι δύσκολο να την απολαύσουμε με τέτοιο δύσκολο πρόγραμμα».

Διαβάστε επίσης

Άσχημα μαντάτα για Αγραβάνη

Άσχημα μαντάτα για Αγραβάνη

Ρήξη χιαστού έχει υποστεί ο νεαρός παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν - Ψάχνει για «4άρι» πλέον ο σύλλογος - Διαβάστε την ενημέρωση της ΚΑΕ...

Παραμονή Πρωτοχρονιάς… στο ΣΕΦ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς… στο ΣΕΦ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσκαλεί ανοιχτά, ώστε να αποχαιρετιστεί χαρούμενα και μπασκετικά το 2017, όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα που επιθυμούν οργανωμένα να παρευρεθούν στο ΣΕΦ.

«Αιχμάλωτος» του… εαυτού του!

«Αιχμάλωτος» του… εαυτού του!

Ο Ολυμπιακός… «φυλακίστηκε» και πάλι στην Βαμβέργη που την έχει κάνει να φαίνεται κάστρο. Ήττα με 67-65 αν και στο 34' κέρδιζε με 10 πόντους (52-62).