Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς Μιλουτίνοφ (και) με Λαύριο!

Χωρίς Μιλουτίνοφ (και) με Λαύριο!
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 - 19:45

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προπόνησης του Σαββάτου εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με το Λαύριο στο ΣΕΦ (17:30/CosmoteSport4) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην αντιμετωπίζει περαιτέρω προβλήματα και να έχει όλους τους διαθέσιμους παίκτες στη διάθεσή του.

Αυτό που χρειάζεται στην παρούσα φάση είναι να βρουν οι «ερυθρόλευκοι» την ηρεμία τους και να κάνουν ένα καλό παιχνίδι με το Λαύριο ώστε να αποσυμφορήσουν το μυαλό τους μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα και να βγάλουν στο παρκέ το παιχνίδι που θέλουν.

Είναι δεδομένο πως θα δουλέψει το ροτέισον ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν επαρκή ενώ αντίθετα θα πάρουν ανάσες και βασικά στελέχη της ομάδας, καθώς μην ξεχνάτε την Τετάρτη περιμένουν την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Σε μία εβδομάδα που θα έχουμε διπλή αγωνιστική. Την Πέμπτη θα «πετάξουν» για Κωνσταντινούπολη καθώς την Παρασκευή θα φιλοξενηθούν από την Εφές.

Για την αναμέτρηση με το Λαύριο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τους 12 που είχε μαζί του και στο Μπάμπεργκ, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του για το διάστρεμμα που έχει υποστεί και να προσπαθεί να επανέλθει στον αγώνα της Τετάρτης με την ΤΣΣΚΑ. Φυσικά εκτός είναι και ο Δημήτρης Αγραβάνης που το πιθανότερο είναι την Τρίτη 9αν όχι Δευτέρα) να χειρουργηθεί.

Διαβάστε επίσης