Ντουντούκα
Αράο και Μεριά στο δρόμο για τον Πειραιά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Να ξεμπλοκάρει το μυαλό…

Να ξεμπλοκάρει το μυαλό…
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 - 23:29

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Οι δύο συνεχόμενες ήττες από ΑΕΚ και Μπάμπεργκ έχουν στεναχωρήσει τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο επιβάλλεται να σηκώσουν κεφάλι και να το πιάσουν από εκεί που το είχαν αφήσει. Η αναμέτρηση της Κυριακής (17:30/CosmoteSport4) με το Λαύριο στο ΣΕΦ, στην πρώτη αγωνιστική πρωταθλήματος που θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, είναι μία ευκαιρία, όχι για αντίδραση, η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, αλλά για να… ξεμπλοκάρει το μυαλό τους και να βγάλουν το μπάσκετ που θέλουν.

Να πραγματοποιήσουν μία πειστική και επιβλητική εμφάνιση και κυρίως να ρολάρουν σε κάποια πράγματα έτσι όπως θέλουν. Να βγουν κάποιες συνεργασίες, να πάρουν χρόνο και πρωτοβουλίες παίκτες που το έχουν ανάγκη, να βρεθούν μαζί στο παρκέ και να «τριφτούν» μεταξύ τους, με τον Σπανούλη πλέον μέσα, καθώς είναι ορατό πως θέλουν παιχνίδια μαζί, ιδίως τα γκαρντ μαζί του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, οπότε εύλογα καταλαβαίνετε πως ο Γιώργος Μπόγρης θα πάρει χρόνο και θα πρέπει να παρουσιαστεί σε έναν ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας σε αντίθεση με το Μπάμπεργκ, ενώ πέραν του Γουίλτζερ θα δούμε και τον Ιωάννη Παπαπέτρου σε έναν πιο μόνιμο ρόλο στη θέση «4» ώστε να βοηθήσει κι αυτός από την πλευρά του σε αυτήν την «πονεμένη» θέση και φυσικά να δώσει ανάσες στον Πρίντεζη, εν τη απουσία πλέον και του Δημήτρη Αγραβάνη.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός-Αθηναϊκός Live

Ολυμπιακός-Αθηναϊκός Live

Τον Αθηναϊκό υποδέχεται για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός και θέλει φυσικά το καλό αποτέλεσμα. Live στο gavros.gr.