Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το ματς άνοιξε κι ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε»

«Το ματς άνοιξε κι ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε»
Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 - 22:19

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Φοβερές ατάκες από τον Χρήστο Σερέλη κατά τη συνέντευξη Τύπου, μετά απο την ήττα στο ΣΕΦ. Ο τεχνικός του Λαυρίου, υποστήριξε από τη μεριά του πως: «ήρθαμε στο ΣΕΦ έχοντας στο μυαλό μας πιο πολύ να αποδείξουμε πως η πορεία μας στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα δεν είναι τυχαία. Ξέραμε επίσης πως μετά από δύο ήττες ο Ολυμπιακός θα αντιδρούσε. Αυτός ήταν επιπλέον λόγος να φανούμε πιο ανταγωνιστικοί. Για ένα σημαντικό διάστημα το καταφέραμε, αλλά κυρίως αυτό εξαρτάται από τον αντίπαλο κι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος από μας. Ήταν πολύ καλός επιθετικά. Ο,τι του δώσαμε, το πήρε. Το ματς άνοιξε κι ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε.

Δεν αλλάζει κάτι σε μας και σκεφτόμαστε το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ και άλλα ματς που θα καθορίσουν τους στόχους μας. Καλή συνέχεια στη διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκας».

Μάλιστα σε ερώητηση για το αν στην αρχή της σεζόν κάθονταν στο λιμανι του Λαυρίου, κι έπιναν ούζα και τους έλεγαν πως την 8η αγωνιστική θα ήταν ισόβαθμη η ομάδα του με τον Ολυμπιακό, ο Σερέλης είπε: «θα γελάγαμε, είμαστε παρέα στο Λαύριο. Πάντως μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο νομίζαμε πως είχαμε πιει τα ούζα μας έτσι όπως μέναμε κοντά στο σκορ. Τι βιώνουμε θα το καταλάβουμε μετά από χρόνια γιατί τώρα ακόμη το βιώνουμε. Τα παιδιά δεν επαναπαύονται και θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθεια».

Διαβάστε επίσης

Συντριβή για την Εφές

Συντριβή για την Εφές

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα, Παρασκευή (22/12) γνώρισε βαριά ήττα με 84-58 από την Ινστανμπουλ για το τουρκικό πρωτάθλημα.