Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα βράζει… το ΣΕΦ

Θα βράζει… το ΣΕΦ
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 - 17:30

«Καμίνι» για ακόμη μία φορά θα είναι το ΣΕΦ στην αυριανή αναμέτρηση (20/12) του Ολυμπιακού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη θα βρεθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της διοργάνωσης και οι ΓΑΥΡΟΙ έδειξαν τη δίψα τους να βρίσκονται δίπλα στους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, βοηθώντας τους να φτάσουν σε μία πολύ μεγάλη νίκη.

Ο κόσμος του Θρύλου έχει εξαφανίσει τα εισιτήρια για το ματς με την ρωσική ομάδα, με μόνο 1000 «μαγικά» χαρτάκια να απομένουν προς πώληση, τα οποία αναμένεται νε εξαφανιστούν πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι ΓΑΥΡΟΙ θα στηρίξουν για ακόμη μία φορά την αγαπημένη τους ομάδα, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και βοηθώντας έτσι τον Θρύλο να φτάσει στη νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός παίζει με καρδιά»

«Ο Ολυμπιακός παίζει με καρδιά»

Ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Κόρι Χίγκινις μίλησαν για την αναμέτρηση της ομάδας τους, ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα.

Πλησιάζει το πρώτο «SHOOTING CAMP»!

Πλησιάζει το πρώτο «SHOOTING CAMP»!

Στις 27-29 Δεκεμβρίου οι Ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα διοργανώσουν το πρώτο «Shooting Camp», όπου οι μικροί φίλοι του Θρύλου θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του σουτ.

«Ο Σπανούλης επέστρεψε» (vid)

«Ο Σπανούλης επέστρεψε» (vid)

H Ευρωλίγκα ετοίμασε ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα στον αρχηγό του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης των «ερυθρόλευκων» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου.