Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκορπάει… πόνο ο Θρύλος!

Σκορπάει… πόνο ο Θρύλος!
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 - 23:54

Θρύλος ο… τιμωρός! Ο Ολυμπιακός μετά τον Ομπράντοβιτς περιποιήθηκε για τα καλά και τον Ιτούδη! Οι «ερυθρόλευκοι» πριν από λίγο καιρό έκλεισαν το σπίτι του Ομπράντοβιτς και απόψε έκλεισαν μια και καλή το στόμα του λαλίστατου Ιτούδη!

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Τζαμέλ Μακλίν και οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν σαν… λιοντάρια και έριξαν μια ακόμα μεγαλοπρεπέστατη σφαλιάρα στους χρυσοπληρωμένους παίκτες της ΤΣΣΚΑ, αλλά και στον Δημήτρη Ιτούδη!

Ο προπονητής της ρώσικης ομάδας, ο οποίος είναι γνωστός για το πράσινο παρελθόν του, ήταν προκλητικός στο παιχνίδι με τον Θρύλο και έκανε συνεχώς παράπονα στους διαιτητές! Σε πολλές φάσεις μάλιστα οι διαιτητές του έκαναν το χατίρι, όπως στην τεχνική ποινή που έδωσαν στον Παπανικολάου στο τέταρτο δεκάλεπτο, ωστόσο ακόμα και με την εύνοια της διαιτησίας δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ολυμπιακό!

Ο,τι και αν κάνει ο Ιτούδης μια ζωή θα βλέπει την πλάτη του Μπίλαρου με το «7». Ο Θρύλος θα σας γλεντάει και όσο και αν… φωνάζετε, δεν θα σας λυπάται! Ιτούδη, θυμάσαι τι έγινε πέρσι στο Final 4; Ετσι και έγινε και απόψε!

Μια ζωή θα φεύγεις με σκυμμένο το κεφάλι από το παρκέ όταν απέναντι σου θα βρίσκεις τον Ολυμπιακό, τον γίγαντα της Ευρώπης!

Διαβάστε επίσης

MVP ο Μακλίν (pic)

MVP ο Μακλίν (pic)

Ο Αμερικανός σέντερ έκανε σμπαράλια την φροντλάιν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έκανε νταμπλ νταμπλ, έχοντας 25 πόντους και 12 ριμπάουντ.