Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κλειδί η άμυνα»

«Κλειδί η άμυνα»
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 - 20:05

Στην αδιαπέραστη άμυνά του θα «ποντάρει» ο Ολυμπιακός στον αγώνα με την Εφές, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Μπράιαν Ρόμπερτς. Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» στον αγώνα με την τούρκικη ομάδα θα πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό και δεν θα πρέπει να αφήσουν τους αντιπάλους τους να τρέξουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι δύσκολα τα αλλεπάλληλα ταξίδια, αλλά έχουν και ένα καλό… Δεν κάνουμε προπόνηση, όμως, μην το πείτε στο κόουτς αυτό! Το πιο σημαντικό είναι να ξεκουράζεις το μυαλό, ειδικά μετά από ένα παιχνίδι όπως ήταν αυτό με την ΤΣΣΚΑ, όπου όλοι οι παίκτες δώσαμε τα πάντα και κάποια παιδιά βρέθηκαν πολλά λεπτά στο παρκέ και έκαναν τεράστια προσπάθεια. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να ξεκουράζεις και μυαλό και σώμα».

Ερωτηθείς για το τί πιστεύω πως ώθησε τον Ολυμπιακό στη νίκη επί των Ρώσων, απάντησε: «Έγινε μεγάλο παιχνίδι. Πολλά παιδιά βγήκαν μπροστά… Μας έλειπαν δύο βασικοί μας παίκτες, όμως, είχαμε θέληση, παλέψαμε και πήραμε τη νίκη».

Τέλος, για την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές, τόνισε: «Το κλειδί θα είναι η άμυνα… Στους αντιπάλους μας αρέσει να τρέχουν και έχουν πολύ καλά γκαρντ που δημιουργούν αρκετά. Αυτό σημαίνει περισσότερη δουλειά για εμένα! Το κλειδί, όμως, όπως προανέφερα είναι να τους σταματήσουμε με την άμυνά μας».

Διαβάστε επίσης

«Πέταξε» για την Πόλη (pics)

«Πέταξε» για την Πόλη (pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στην Τουρκία για το ματς με την Εφές – Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση των Πειραιωτών.