Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πανέξυπνος στην επίθεση, σκληρός στην άμυνα»

«Πανέξυπνος στην επίθεση, σκληρός στην άμυνα»
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 - 22:29

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού, αλλά και του Βασίλη Σπανούλη έπλεξε ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν! Ο Τούρκος τεχνικός τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» με την παρουσία του Σπανούλη είναι μια πανέξυπνη ομάδα στην επίθεση, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη σπουδαία άμυνα που παίζουν οι παίκτες του Θρύλου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός, με την παρουσία του Σπανούλη, είναι μία πανέξυπνη ομάδα στην επίθεση. Στην άμυνα είναι επίσης πολύ σκληροί και παίζουν καλή ομαδική άμυνα. Έρχονται με αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη τους επί την ΤΣΣΚΑ. Εμείς, από την άλλη, παίξαμε καλά για τρεις περιόδους στη Χίμκι, αλλά ηττηθήκαμε. Χρειάζεται να είμαστε πολύ σκληροί για να νικήσουμε

Διαβάστε επίσης

«Να μπλοκάρουμε το παιχνίδι τους»

«Να μπλοκάρουμε το παιχνίδι τους»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση με την Εφές, τονίζοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να παλέψουν και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

«Ήταν μια μεγάλη νίκη»

«Ήταν μια μεγάλη νίκη»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Κώστας Μίσσας, στάθηκε στο πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι της ομάδας του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Σέπσι.

«Παίξαμε ομαδικά μέχρι το τέλος»

«Παίξαμε ομαδικά μέχρι το τέλος»

Η Εβίνα Μάλτση, στις δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα με τη Σέπσι, στάθηκε στο πόσο ομάδα είναι ο Ολυμπιακός και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο.