Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έμπειρη ομάδα με σπουδαίους παίκτες»

«Έμπειρη ομάδα με σπουδαίους παίκτες»
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 - 22:42

Μετά τον Εργκίν Αταμάν και ο Βλαντιμίρ Στίματς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό! Ο Σέρβος σέντερ τόνισε ότι η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι πάρα πολύ έμπειρη και διαθέτει στο ρόστερ της πολύ σπουδαίους παίκτες!

Ο άσος της Εφές τόνισε μάλιστα ότι περιμένει να γίνει μια μεγάλη μάχη, επισημαίνονταςότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Ελπίζω να παίξουμε καλύτερα. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα και διαθέτει σπουδαίους παίκτες. Έχει κατακτήσει την Euroleague στο παρελθόν. Θα είναι σίγουρα μια μάχη».

Διαβάστε επίσης

«Να μπλοκάρουμε το παιχνίδι τους»

«Να μπλοκάρουμε το παιχνίδι τους»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση με την Εφές, τονίζοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να παλέψουν και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Παλικαρίσια πρόκριση στους

Παλικαρίσια πρόκριση στους "16"

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου επικράτησε της Σέπσι με 67-56, παίρνοντας τη διαφορά των τεσσάρων πόντων που χρειαζόταν και έτσι προκρίθηκε πανηγυρικά στις "16" καλύτερες ομάδες του Eurocup.

«Ήταν μια μεγάλη νίκη»

«Ήταν μια μεγάλη νίκη»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Κώστας Μίσσας, στάθηκε στο πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι της ομάδας του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Σέπσι.