Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

«Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»
Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 - 11:43

Ο Κώστας Παπανικολάου για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν κομβικός αναφορικά με το αμυντικό κομμάτι του Ολυμπιακού.

Με το τέλος της αναμέτρησης, ο Ελληνας φόργουορντ υποστήριξε πως: «Ηταν ένα πάρα πολύ παράξενο και ιδιαίτερο παιχνίδι. Νομίζω ότι δεν έχω ξαναδεί τόσο κουρασμένη την ομάδα μας όσο σήμερα. Φαινόμασταν μια ταχύτητα πιο αργοί και αυτό είναι κάτι που συζητήσαμε και στα αποδυτήρια μετά το τέλος του παιχνιδιού. Το πιο σημαντικό είναι ότι ήμασταν σωστοί στις αρχές μας, κυρίως στην άμυνα, με την οποία κρατήσαμε την Εφές στους 58 πόντους. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση, αλλά μπορέσαμε και βάλαμε 61 πόντους. Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη. Προχθές κερδίσαμε μέσα από την επίθεση και σήμερα μέσα από την άμυνα. Θέλουμε η άμυνά μας να είναι συμπαγής».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη, παρότι δεν ήταν σε πολύ καλή βραδιά: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντική. Παίζαμε με μια ομάδα που ήταν χαμηλά στη βαθμολογία και μου κάνει εντύπωση πως βρίσκεται εκεί, ενώ έχει τόσο καλό ρόστερ. Το σημερινό παιχνίδι έμοιαζε με αυτό με την Μπάμπεργκ. Στο τέλος πάλι μπορούσαν να γίνουν τα πάντα. Θα ήταν κρίμα να προδίδαμε πάλι τους εαυτούς μας όπως και στον αγώνα του Μπάμπεργκ. Οι άμυνες στο τέλος ήταν πολύ σημαντικές και σε συνδυασμό με τα μεγάλα σουτ πήραμε τη νίκη. Ο Βασίλης πάλι έβαλε μεγάλα σουτ και βοήθησε τα μέγιστα σε αυτή τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Αλύγιστος στις διπλές εβδομάδες

Αλύγιστος στις διπλές εβδομάδες

Μόνο νίκες έχει ο Ολυμπιακός όταν παίζει δύο ματς σε μία εβδομάδα για την Ευρωλίγκα. Δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ όλες τις σπουδαίες επιτυχίες της ομαδάρας του Πειραιά.