Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο… Ηττούδης κάνει σχέδια, ο Σπανούλης γελάει! (vid)

Όταν ο… Ηττούδης κάνει σχέδια, ο Σπανούλης γελάει! (vid)
Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 - 12:24

Η επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στη δράση σκόρπισε τρόμο σε όλη την Ευρώπη και έκανε τον Δημήτρη Ιτούδη να χάσει τον ύπνο του!

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ κλείνει τα μάτια του και βλέπει συνεχώς μπροστά του τον αρχηγό του Θρύλου! Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έχει γίνει ο… εφιάλτης του Ιτούδη, ο οποίος προχθές προσκύνησε στο ΣΕΦ και σήμερα παρακάλαγε να χάσει ο Ολυμπιακός από την Εφές. Και τις δύο φορές, ωστόσο, υπολόγιζε χωρίς τον Σπανούλη.

Ο Βασιλιάς του ευρωπαϊκού μπάσκετ εμφανίστηκε ως «από μηχανής Θεός» και έκανε τον Ιτούδη να χάσει τον ύπνο του. Όπως και στο ΣΕΦ, έτσι και στην Πόλη, ο προπονητής της ρώσικης ομάδας, έμεινε με την… όρεξη, καθώς ο Σπανούλης σκόραρε από τα 8 μέτρα και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μια πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Ο «V-Span» εκτελούσε, ο… Ηττούδης κοίταγε αποσβολωμένος την μπάλα να ταξιδεύει και να πέφτει μέσα στο καλάθι της Εφές και η Ευρώπη προσκυνούσε στον Βασιλιά της!

Όταν ο Ιτούδης κάνει σχέδια, ο Σπανούλης γελάει!

Ξαναδείτε το τρίποντο:

Διαβάστε επίσης

Εσπερίδες-Ολυμπιακός Live

Εσπερίδες-Ολυμπιακός Live

Με τις Εσπερίδες κοντράρεται ο Ολυμπιακός στο κλειστό του Έσπερου και με νίκη προκρίνεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Live στο gavros.gr το ματς.

Αλύγιστος στις διπλές εβδομάδες

Αλύγιστος στις διπλές εβδομάδες

Μόνο νίκες έχει ο Ολυμπιακός όταν παίζει δύο ματς σε μία εβδομάδα για την Ευρωλίγκα. Δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ όλες τις σπουδαίες επιτυχίες της ομαδάρας του Πειραιά.

«Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

«Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

Ο Κώστας Παπανικολάου παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός ήταν κουρασμένος, όμως ακολούθησε τις αρχές του και πήρε μία ακόμα νίκη στην Ευρωλίγκα.