Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πιο δυνατοί το 2018»

«Πιο δυνατοί το 2018»
Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 - 16:27

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα επικράτησε το μεσημέρι του Σαββάτου των Εσπερίδων με 97-54 και προκρίθηκε στους 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι μέσα στο 2017 για τις «ερυθρόλευκες», οι οποίες ολοκλήρωσαν το πρώτο μισό στην κορυφή της Α1, στους 4 του Κυπέλλου και στους 16 του Eurocup.

Ο Κώστας Μίσσας μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι οι νταμπλούχες τις επόμενες ημέρες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι θα επιστρέψουν ακόμα πιο δυνατές για να πετύχουν τους στόχους τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Τελείωσε και αυτό το παιχνίδι, έχοντας βέβαια και δύσκολες συνθήκες εδώ, αφού παίζαμε σε ένα πολύ παγωμένο γήπεδο. Τώρα μπαίνουμε στην περίοδο που θα έχουμε μερικές ημέρες ξεκούρασης, ώστε να ξαναγεμίσουμε μπαταρίες και να επιστρέψουμε δυνατοί στον βασικό μας στόχο. Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος για όλον τον κόσμο. Με υπομονή πάνω από όλα και για όλους τους Έλληνες, μικρούς και μεγάλους, τα πράγματα να είναι καλύτερα στο 2018».

Διαβάστε επίσης