Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την Τζιρόνα»

«Να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την Τζιρόνα»
Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 - 18:43

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου έκανε το καθήκον της στο παιχνίδι με τις Εσπερίδες και πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Αννα Σπυριδοπούλου τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκες» ολοκλήρωσαν με ωραίο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο 2017 και πλέον θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας και της μεγάλης μάχης με την Τζιρόνα για το Eurocup.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η ίδια και οι συμπαίκτριές της θα προσπαθήσουν να προετοιμαστούν κατάλληλα για την αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Κλείσαμε για γιορτές θεωρώ με έναν πολύ πετυχημένο τρόπο. Οι Εσπερίδες είναι μία πολύ καλή ομάδα που προσπάθησε να δείξει έναν καλό εαυτό στο παρκέ, όπως και εμείς. Τώρα θέλουμε να ξεκουραστούμε για λίγο. Τα κεφάλια μέσα από βδομάδα γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Τζιρόνα. Θα ετοιμαστούμε κατάλληλα, θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Διαβάστε επίσης

Οι Εσπερίδες τίμησαν τέσσερις «ερυθρόλευκες» (pics)

Οι Εσπερίδες τίμησαν τέσσερις «ερυθρόλευκες» (pics)

Οι Καλτσίδου, Σωτηρίου, Χατζηνικολάου και Μπαλτά στον παρελθόν είχαν αγωνιστεί στην ομάδα της Καλλιθέας και τιμήθηκαν για την προσφορά τους – Συγχαρητήρια στον Θρύλο για την πρόκριση στους 16 του Eurocup.

«Πιο δυνατοί το 2018»

«Πιο δυνατοί το 2018»

Ο Κώστας Μίσσας μίλησε για τη νίκη – πρόκριση επί των Εσπερίδων και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκες» τη νέα χρονιά θα εμφανιστούν πιο δυνατές!