Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα

Τέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα
Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017 - 10:59

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Την ώρα που οι περισσότεροι από εμάς καταβροχθίζουμε το ένα μελομακάρονο μετά το άλλο και απολαμβάνουμε όλα τα εδέσματα του γιορτινού τραπεζιού, αυτοί στρώνονται και πάλι στη δουλειά.

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν ώρα για χάσιμο. Καλές οι γιορτές, καλά τα Χριστούγεννα, όμως οι ομάδες της Ευρωλίγκας έχουν ένα τεράστιο καλεντάρι μπροστά τους και το ένα παιχνίδι διαδέχεται το άλλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν ανήμερα Χριστουγέννων θα μπουν στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις την Πέμπτη στο Κάουνας. Αρχικά θα δουν βίντεο με το scouting report των Λιθουανών, οι οποίοι εντυπωσιάζουν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Εχει γίνει ήδη η αποκωδικοποίηση των αντιπάλων των Πειραιωτών από το τεχνικό τιμ και το θέμα είναι από το χαρτί όλα αυτά να βγουν στο παρκέ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα περιμένει να δει την κατάσταση των τραυματιών, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Γιώργου Πρίντεζη. Αμφότεροι προέρχονται από διάστρεμμα και ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά θα ήθελε να τους έχει μαζί του απέναντι σε ένα από τα πιο φορμαρισμένα σύνολα της Ευρωλίγκας.

Οντας ήδη στο 11-3, ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο να κλείσει την πρώτη φάση της διοργάνωσης στην κορυφή, έχοντας επικρατήσει σε έξι έδρας αντιπάλων του από τις 15 που θα αντιμετωπίσει στην κανονική διάρκεια.

Διαβάστε επίσης

Sold out η «Zalgirio Arena»

Sold out η «Zalgirio Arena»

Το γήπεδο της Ζαλγκίρις θα είναι κατάμεστο στον αγώνα με τον Θρύλο (28/12, 20:00), για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.