Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκινά την Πέμπτη η προετοιμασία για Τζιρόνα

Ξεκινά την Πέμπτη η προετοιμασία για Τζιρόνα
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 - 20:41

Την Πέμπτη (28/12) ξεκινά η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, μιας και ολοκληρώνονται οι διακοπές των Χριστουγέννων για τις νταμπλούχες Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκες» πήραν τις απαραίτητες δυνάμεις για τη συνέχεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, και το πρώτο παιχνίδι το οποίο θα δώσουν με την έλευση του 2018, είναι αυτό κόντρα στην Ισπανική Τζιρόνα, για τη διοργάνωση του Eurocup, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Παράλληλα, θα αρχίσει και το απαραίτητο σκάουτινγκ της Ισπανικής ομάδας, προκειμένου ο Θρύλος να είναι πανέτοιμος, ενόψει των συγκεκριμένων αναμετρήσεων.

Να θυμίσουμε οτι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού και Τζιρόνα είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 04/01/18 στο Δ.Α.Κ. της Γλυφάδας, ενώ ο επαναλητπικός έχει οριστεί μια εβδομάδα αργότερα στις 11 του μηνός.

Διαβάστε επίσης

Στο Κάουνας ο Θρύλος (pics)

Στο Κάουνας ο Θρύλος (pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» λίγο μετά τις 20:30 αφίχθησαν στην λιθουανική πόλη, όπου το βράδυ της Πέμπτης θα αντιμετωπίσουν την Ζαλγκίρις, για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Δεν παίζει με Ολυμπιακό ο Ούντριχ

Δεν παίζει με Ολυμπιακό ο Ούντριχ

Η Ζαλγκίρις ποντάρει στην εμπειρία του Σλοβένου γκαρντ, ο οποίος πάντως δεν θα αγωνιστεί στο ματς με τον Θρύλο, καθώς αναμένεται στο Κάουνας στις 29/12.