Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από αύριο, Τρίτη (2/1) η προετοιμασία για Αρμάνι

Από αύριο, Τρίτη (2/1) η προετοιμασία για Αρμάνι
Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2018 - 21:37

Γιορτές όπως έχουμε ξανά πει δεν υπάρχουν για τον μπασκετικό Ολυμπιακό, ο οποίος παραμονή πρωτοχρονιάς αγωνίστηκε κόντρα στον Πανιώνιο για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Σήμερα, ανήμερα πρωτοχρονιάς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραχώρησε ρεπό στους παίκτες του, προκειμένου εκείνοι να ξεκουραστούν, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, αλλά και να απολαύσουν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα τη γιορτινή ημέρα.

Βέβαια, η ξεκούραση αυτή θα κρατήσει πολύ λίγο, αφού από αύριο κιόλας, Τρίτη (2/ 1) οι «ερυθρόλευκοι» θα ξανά μπουν σε ρυθμό προπονήσεων, προκειμένου να προετοιμαστούν για τον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ολοι στον Πειραιά γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο ο Ολυμπιακός θέλει αφενός να ξεκινήσει με το δεξί τη νέα χρονιά και αφετέρου να συνεχίσει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Φυσικά, αύριο θα υπάρχουν και τα νεότερα σχετικά με την κατάσταση της υγείας των τραυματιών του Θρύλου και αν αυτοί είναι σε θέση να αγωνιστούν στο ματς κόντρα στην ιταλική ομάδα στο ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης

Πρωτοχρονιά στο ΣΕΦ ο Μάντζαρης… (pic)

Πρωτοχρονιά στο ΣΕΦ ο Μάντζαρης… (pic)

Ο άσος του Θρύλου παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό πήγε στο Φαληρικό γήπεδο, προκειμένου να κάνει την αποθεραπεία του μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

Ένα 2017 γεμάτο συγκινήσεις..

Ένα 2017 γεμάτο συγκινήσεις..

To gavros.gr προχωράει στον απολογισμό του έτους που πέρασε για το τμήμα μπάσκετ αντρών του Θρύλου, υπενθυμίζοντας τις καλύτερες και χειρότερες στιγμές του.

Ο βασιλιάς της Ευρώπης γιορτάζει (vids)

Ο βασιλιάς της Ευρώπης γιορτάζει (vids)

Χρόνια Πολλά μεγάλε και σπουδαίε Βασίλη Σπανούλη. Άλλοι σε λένε θρύλο και άλλοι βασιλιά της Ευρώπης. Να είσαι πάντα καλά και να σκορπάς τα τρίποντά σου.