Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έδειξαν ότι μπορούν!

Έδειξαν ότι μπορούν!
Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018 - 21:32

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, έκανε το απόγευμα της Πέμπτης, το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζεται στις αναμετρήσεις κόντρα στην Τζιρόνα, ώστε να είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση στους “8” του Eurocup.

Οι “ερυθρόλευκες” επικράτησαν με 65-60, καταφέρνοντας να πάρουν και διαφορά πέντε πόντων, η οποία μπορεί να αποδειχθεί σημαντική στον επαναληπτικό αγώνα της Ισπανίας.

Παρά το γεγονός οτι σε κάποιες στιγμές της αναμέτρησης στο ΔΑΚ της Γλυφάδας, βρέθηκαν να είναι πίσω στο σκορ, τα κορίτσια του Θρύλου κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς, και στο τέλος να πανηγυρίσουν μια σημαντική νίκη, η οποία τους δίνει και το ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας.

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφερθούμε και στους ΓΑΥΡΟΥΣ οι οποίοι, βρέθηκαν στο κλειστό “Μάκης Λιούγκας”, και ήταν συνεχώς ο έκτος παίκτης της ομάδας του Κώστα Μίσσα, φωνάζοντας συνεχώς συνθήματα, και δίνοντας στις “ερυθρόλευκες” την απαραίτητη ώθηση, προκειμένου να φέρουν “τούμπα” το ματς, κάτι το οποίο τελικά κατάφεραν.

Διαβάστε επίσης

«Δείξαμε πόσο πολύ το θέλαμε»

«Δείξαμε πόσο πολύ το θέλαμε»

Στη συγκέντρωση και στη θέληση των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στις δηλώσεις της η Εβίνα Μάλτση, η οποία υποστήριξε ότι η ομάδα είναι έτοιμη για τον επαναληπτικό αγώνα.

Ηττα για την ΤΣΣΚΑ στην Βαρκελώνη

Ηττα για την ΤΣΣΚΑ στην Βαρκελώνη

Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 85-72 της ρωσικής ομάδας, κάτι το οποίο σημαίνει ότι αν ο Ολυμπιακός νικήσει αύριο στο ΣΕΦ την Αρμάνι θα βρεθεί ξανά στην κορυφή της Ευρωλίγκα.

Πήρε το πλεονέκτημα ο Θρύλος

Πήρε το πλεονέκτημα ο Θρύλος

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε με 65-60 της Τζιρόνα, και έκανε το ένα από τα δύο βήματα που απαιτούνται προκειμένου να πάρει την πρόκριση στους "8" του Eurocup. Την ερχόμενη εβδομάδα ο επαναληπτικός στην Ισπανία.

«Είμαστε πανέτοιμες για τον επαναληπτικό»

«Είμαστε πανέτοιμες για τον επαναληπτικό»

Η Βικτόρια Μακόλι μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Τζιρόνα, τονίζοντας ότι εκείνη και οι συμπαίκτριές της είναι αποφασισμένες και έτοιμες για την πρόκριση στην Ισπανία.